Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akik minden nap...

Anyukák, akik minden nap főztök, hogyan egyeztetitek össze a munkával?

Figyelt kérdés
Főznöm kell az oviba, minden nap leves, második, uzsonna. Még csak a 3. hét kezdődött, de reggel már sírva ébredtem, hogy hogy fogom ezt bírni nagyjából örökre (legalábbis 10 évig még tuti). Olyan diétája van a gyereknek, amit nem tud egy étkeztető sem biztosítani. Én próbálom a menüt az ovishoz igazítani, hogy legalább úgy tűnjön a gyereknek, hogy nem eszik teljesen mást,de már most nagyon elfáradtam a munka mellett. Ti hogy bírjátok? Vagy hogy csináljátok?
2020. szept. 14. 10:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%

Félreértés ne essék, senkinek nem kutattam soha, és nem is fogok a pénztárcájában, de bejárónőt szerintem kevesen engedhetnek meg maguknak.

Másik, hogy nekem úgy tűnik Kérdező szavaiból, hogy egyedül neveli a gyermekét, akkor meg pláne nem opció egy bejárónő.

2020. szept. 14. 13:05
 22/27 anonim ***** válasza:
93%

Én sem akarok turkálni senki pénztárcájában. Csak felvázoltam, mint egy lehetséges opció. Az elején nekem is nagyon visszásnak tűnt, hogy legyen bejárónőnk, mert biztos nagyon drága, meg mit szól majd a falu népe !?

Aztán számolgattunk és az jött ki, hogy anyagilag jobban megéri, ha az alatt az idő alatt a feleségem inkább dolgozik (itthonról). És jobban is szereti csinálni, mint a főzést, takarítást.

2020. szept. 14. 13:24
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ovis menüt hagyd. Ok, hogy nagy tételben nem tudsz fagyasztani, de egy-egy kicsi adag még az én hűtőm fagyasztórekeszébe is befér. Ha csak egy nap veszed ki, már segítség. Kitartást kívánok.

(Ha most kezdtél dolgozni, eddig otthon voltál, akkor ennél azért picit könnyebb lesz ám, csak még meg kell szoknotok az új rendszert.)

2020. szept. 14. 19:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Off

Hogy derült ki ilyen hamar?

Milyen tünetekkel?

2020. szept. 14. 21:13
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ezerrel gyűjtünk saját ingatlanra, albérletben lakunk, így egyelőre a bejárónőt nem tudjuk megengedni, de jó ötlet lenne. 2 éve dolgozom már, eddig bölcsis volt a gyerek. Pár hónapja derült ki a betegsége. Véres hasmenéssel jelentkezett, már babakorában is voltak tünetek, de akkor végképp senki nem gondolt erre, csak dietaznom kellett szoptatás mellett, akkor elmúlt, és évekig nem jelentkezett újra. Hála istennek egy nagyon jó orvoshoz kerültünk, és nagyon hamar meg tudták tükrözni, így derült ki. Annyira sajnálom, hogy ezzel kell együtt élnie, hogy ezért találtam ki, hogy hasonlót főzök, mint amit a tobbiek esznek.
2020. szept. 15. 06:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Értelek, hogy sajnálod a gyereket, de hidd el, jobbat teszel neki, ha ezt abbahagyod. A lányom barátnője lisztérzékeny asszem 3. éve. Teljesen fegyelmezetten, hiszti nélkül kibírta, hogy egy közös kiránduláson beültünk a világvégefalván talált egyetlen gyrosozóba, ő kapott egy péksütit a hátizsákjából, és mikor hazaértünk, akkor főzött neki az anyukája gyorsan vacsorát.
2020. szept. 15. 08:09
 27/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ

Lányomnál is gondok vannak

Nem ennyire!

És kb lehülyéztek hogy ilyen kicsi gyereknél crohn nincs

/ 2 éves/

2020. szept. 17. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!