Anyukák, akik minden nap főztök, hogyan egyeztetitek össze a munkával?
Félreértés ne essék, senkinek nem kutattam soha, és nem is fogok a pénztárcájában, de bejárónőt szerintem kevesen engedhetnek meg maguknak.
Másik, hogy nekem úgy tűnik Kérdező szavaiból, hogy egyedül neveli a gyermekét, akkor meg pláne nem opció egy bejárónő.
Én sem akarok turkálni senki pénztárcájában. Csak felvázoltam, mint egy lehetséges opció. Az elején nekem is nagyon visszásnak tűnt, hogy legyen bejárónőnk, mert biztos nagyon drága, meg mit szól majd a falu népe !?
Aztán számolgattunk és az jött ki, hogy anyagilag jobban megéri, ha az alatt az idő alatt a feleségem inkább dolgozik (itthonról). És jobban is szereti csinálni, mint a főzést, takarítást.
Szerintem az ovis menüt hagyd. Ok, hogy nagy tételben nem tudsz fagyasztani, de egy-egy kicsi adag még az én hűtőm fagyasztórekeszébe is befér. Ha csak egy nap veszed ki, már segítség. Kitartást kívánok.
(Ha most kezdtél dolgozni, eddig otthon voltál, akkor ennél azért picit könnyebb lesz ám, csak még meg kell szoknotok az új rendszert.)
Off
Hogy derült ki ilyen hamar?
Milyen tünetekkel?
Köszönöm a választ
Lányomnál is gondok vannak
Nem ennyire!
És kb lehülyéztek hogy ilyen kicsi gyereknél crohn nincs
/ 2 éves/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!