Anyukák, akik minden nap főztök, hogyan egyeztetitek össze a munkával?
Engedd el az óvodai menüt. Főzz szombaton 2-3 féle fagyasztható kaját, vagy vasárnap és szerdán egy-egy nagyobb adagot, és azt vigye be felváltva. Jobb is, ha a gyerekben tudatosítod, hogy az ő kajája más, mert így kevésbé fordulhatnak elő beleevéses balesetek.
És nem kell leves meg második! Elég valami egytálétel. vagy max valami 2 perc melót igénylő krémleves. Meló mellett bele fogsz ebbe rokkanni, ne csináld!
Szerintem is engedd el az ovis menüt.
Nekem fél évig kellett főznöm a gyereknek.
Volt, hogy 2 nap ugyanazt vitte.
Csináltam natúr csirkemellet, egyik nap krumplit vitt hozzá csalamádéval, másnap rizst és tartármártást.
Kifőztem tésztát és egyik nap spenótos szósz, másnap paradicsomos szószt tettem rá.
Levessel nem bajlódtam. második fogásnak gyümölcsöt vagy joghurtot tettem be.
Óvónőnek nem tetszett. De nekem sem, hogy hogy külön főznöm kell.
Mondtam neki, hogy én megoldom a főzést, ő oldja meg, hogy senki se érezze rosszul magát az ebéd miatt. Magyarázza el a gyerekeknek miért eszik mást az enyém.
Én lefagyasztani nem szoktam készételt, mert mint mondtam, kétnaponta, ha olyan kaja van ami csak frissen jó (rántott dolgok) akkor főzök másnap is.
Kérdező, neked azért javasoltam hogy fagyassz le, mert gondolom kétfelé főzöl, az pedig már macerásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!