Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 3 évesnek cumisüvegből...

Egy 3 évesnek cumisüvegből kell még innia mindent?

Figyelt kérdés
Ennyi a kérdésem, nem több. Csak nem vagyok tisztában dolgokkal, hiszen az én fiam még csak 8 hónapos.
2010. aug. 6. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én 3 évesen azt hiszem csak a kakaót ittam cumisüvegből. :)
2010. aug. 6. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán. ilyenkor már bőven mehet a pohár vagy a csőrös itató.
2010. aug. 6. 13:27
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem 3 évesen már pohárból kéne innia mindent. Az én fiam 20 hónapos, és nem cumisüvegezik.
2010. aug. 6. 13:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik gyerekem se cumisüvegezett, a csecsemőosztályon is kis mennyiséget pohárból itattak régen. Először csőrös pohár, és a 20 hónapos fiam már vagy fél éve rendes műanyag pohárból iszik a balesetek elkerülése végett :-)
2010. aug. 6. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még hozzáteszem, hogy uncsitesó 6 éves és még mindig cumisüvegből issza a kakaót reggel és este.
2010. aug. 6. 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az hogy este a kakaót abból issza az egy dolog, sokan vannak így, hogy már ovisak de nehéz őket leszoktatni. Ismerőseim körében is több van. A lányom 16 hónapos, ő még reggel-este abból issza a kakaóját. Viszont nap közben iszik pohárból is és csőrösből is. Egy 3 évesnek szerintem nem kellene már cumisüveget adni, ő már elég nagy ahhoz hogy mindig pohárból igyon.
2010. aug. 6. 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 1,5 éves kora óta nem iszik cumisüvegből. Magától rakta le, utánozni akart minket. Csőrös pohárból kap éjszaka vizet, ha nagy meleg van - így nem önti félálomban magára :) Persze ez szerintem szokás kérdése, de én úgy hallottam, hogy a száj izmainak sem tesz túl jót a sokáig tartó cumisüvegezés.
2010. aug. 6. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A fiam egy éves, kb. 2 hónapig ivott cumisüvegből, aztán puhacsőrös pohár, majd keménycsőrös, most meg felváltva pohár, és üveg.
2010. aug. 6. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
A fogainak sem tesz jót a cumi - cumisüveg. Más irányba nő ha folyamatosan korlátozza. Bőven ihat normális pohárból egy ennyi idős gyerek!
2010. aug. 6. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Az én fiam most 23 hós, és reggel meg este még van cumisüveg. Napközben pohár (sima) vagy üveg (sportkupakos meg sima is - sportkupakos azért kell, mert ha utazunk autóval ketten, ezzel tuti nem önti nyakon magát, ha hátraadom inni-). Nagyon küzd néha ellene, hogy még cumisüvegezne, de én annyira már nem szeretném, főleg mivel gyönyörűen iszik pohárból. Éjszaka már régóta nem ébred, így akkor már nem iszik.

Öcsém 3 és fél éves, és még mindig vannak időszakok, amikor napokig lóg a cumisüvegen. Ő is szépen iszik pohárból is.

2010. aug. 6. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!