17 hónaposomnak normális ha ilyen kaksija van?
Figyelt kérdés
Mostanába egyik nap trutyis, másik nap keményebb, harmadik nap megint trutyis most meg nem kakilt tegnap óta.
Múlt héten is egyszer trutyis aztán kemény majd nem kakilt egy napig, utána keményet, megint nem kakilt, aztán trutyisabbat.
Teljesen kész vagyok :(
Segitene valaki? Baj lehet ez?
2010. aug. 6. 11:28
1/1 anonim válasza:
Szia! Hát nálunk ugyanez van, nekem 16 és fél hónapos. A lányomnál az a normális ha trutyisabbat kakil, de egyik nap 2 napig nem kakilt, ami kijött két kis bogyó olyan kemények voltak hogy csak na. Aztán most megint visszaállt a trutyisabb. Úgy tűnik azóta van ez amióta mindent eszik amit mi. Szerintem nem baj, figyeld meg miket eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!