"Nunis" kérdés! Olvastam itt többször hogy vannak babák, akiknek a nuniján valamit műteni kellett, ott mi volt a gond? Pár napja vettem észre hogy 10 hónaposomnak a két szeméremajka mintha rá lenne nőlve teljesen az alatta levő bőrre. Ez normális?
Figyelt kérdés
Nemtudom érthetően sikerült e leirnom...2010. ápr. 25. 11:21
1/5 anonim válasza:
Azért kellhet esetleg műteni mert összenő a hüvelynyílása. Az pedig a túlzásba vitt nem megfelelő popsikrémtől alakulhat ki. Ugyanis az hámosít is és az első pár hétben előfordulhat sajnos ilyen. Fontos, hogy a nunijukba ne kerüljön kenőcs. Nem túl érthető amit írtál. A nagyajak a kicsire? így látatlanban nem tudok erre mit írni. Ha gyanakodsz mutasd meg a gyerekorvosnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább a kisajkak a nagyra.Mintha le lenne tapadva teljesen.Gyógyszertári kenőcsöt használunk születése óta.
2010. ápr. 25. 11:40
3/5 anonim válasza:
Nekem azt tanácsolta a védőnőm,hogy minden nap fültisztítóra tegyek egy kis paraffin olajat és azzal kenjem be a cuniját, akkor elkerülhető ez az összenövés.
4/5 anonim válasza:
Olyanról olvastam már én is, hogy egy kislánynak összenőtt a hüvelynyílása. Arra kell figyelni, hogy semmilyen kenőcs ne menjen a puncijába. Vagy ha kaki megy bele, minél hamarabb ki kell mosni.
5/5 A kérdező kommentje:
És más babájának a kisajkak vége az eláll picit,vagy hozzá van nőve a nagyajkakhoz?
2010. ápr. 25. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!