Milyen faluban élni kisgyerekkel?
Szerinted faluban mekkora esélyed van melóra, gyerekkel?
Ha valamennyire jó csaj vagy, mehet pultosnak a korcsmába.
Ha van érettségi, akkor talán a polgármesteribe, vagy postásnak.
Mondjuk leírhatnád, hogy mi a sulid?

bocsi de nem értem mi az összefüggés?
Azt nem írtad hogy az ovi a faluban van vagy a városban? Bár gondolom a faluban és azért nem akarsz a városban munkát vállalni?
Amúgy nálunk is ez a helyzet csak nem 30 hanem 10 km a táv bár nem hiszem hogy számít. Apuka és én is a városban dolgozom, apukának 8 órás fix munkaideje van, 8-16 óráig, így ő viszi reggelente oviba. Én műszakban dolgozom 12 órában összevissza. Így aztán úgy telik egy napom hogy vagy reggel 6ra megyek dolgozni, vagy este 6ra, vagy otthon vagyok. Amennyiben este megyek, vagy otthon vagyok, én hozom el az oviból, ha nappalos vagyok akkor vagy a mama hozza el, vagy kénytelen kivárni a 4 órát (ez azért ritka).
Egyébként szeretek falun lakni, de ha a városban laknánk sem lennének másként a dolgok ebből a szempontból.

Nem lenne az a pénz, hogy én falura vigyek egy gyereket. Kb semmi lehetősége. Mi lesz, ha valami társas tevékenységre vágyik? Vagy valamilyen korrepetálásra szorul. Mindig kilométereket kell menni.
Szerintem az egész egy rémálom, nem véletlenül menekülnek el onnan a fiatalok.

Félreértés ne essék, semmi gondom a falusiakkal, de engem lever a víz, ha eszembe jut, hogy oda vigyem a gyereket.
Nagyon nagy hátrány neki, egész életében.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!