Hol laknàtok inkàbb kisgyerekkel? Kisvàrosban, zsebkendőnyi kerttel, de, , mindenhez" közel, vagy faluban, nagy kerttel, de mindenhova utazni kell.
Nálunk ez a választás úgy néz ki, hogy kis lakásban, de kis rezsivel is és mindenhez közel vagy kertvárosban 2 óra ingázással még egy doboz tejért is. Előbbit választottuk.
Nekünk fontosabb, hogy minél több időt töltsünk együtt, mint a kert.
Neked kell tudnod
A munkahely nem állandó.
Mi BP agglomerációban élünk, ugyan önálló kert, de nagyon pici (360 nm).
Nagyon sűrűn lakott település, ok, hogy van minden, de szinte megfolyt.
Most gondolkodunk falura költözésen. Ahol nagy telek van. Így is úgy is kocsival járunk, van mindkettőnknek. Sőt, és BP-en dolgozom, 28 km-napi 3-3,5 óra oda-vissza. Ennyi erővel faluból is járhatnék dolgozni...
És a munkahely nem annyira fix, mint a lakhely. A gyerek is találhat mindenhol barátokat.
Én a vidéki életre szavazok. Az együttélés egyre kevésbé megy az embereknek...
A kis kert gyerekkel miért extra gáz? A kis kert nem jobb, mint a semmi kert?
A városi házat választanám, de ez eléggé személyes választás, mert én nem szeretnék autót tartani, így a városi létre szavaztam. Ugyanakkor nektek van autótok, szóval tényleg dilemma. A kerttel szerettek foglalkozni? Sokat van ott a gyerek is meg ti is? A férjed mit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!