Balatonon vagy más strandon hogy oldjátok meg az érték megőrzést kisgyerekkel ha csak kettesben vagytok? Ti hogy oldjátok meg?
Rendszeresen megyek strandra 2 gyerekkel. Pléden ruhák közt, szatyorban hagyom a telot, 5000 ft- ot viszek. Semmi okmányt, pénztárcát sem. Törölközővel letakarom.
Szállodában ha elmegyünk kirakom a ne zavarjanak táblát, akkor a takarító sem megy be, de nem jellemző a lopás. Simán ott lehet hagyni telót, laptopot, pénzt, kulcsokat.
Ezt a tippet olvastam de még nem próbáltam: csomagold be a telót, pénzt egy pelekába, mintha használt lenne.
Senki sem fog egy kakis pelenkát ellopni :)
A pelenkázó táskába tenném én is, vagy ha már nincs olyan mert nagyobb a gyerek, akkor egy ruhába csavarva a strandtáskába, hogy ne tűnjön értéknek.
Hotel: minden szobában szokott lenni trezor, vagy a szekrényben, vagy a cipősszekrényben (legalábbis az elmúlt 10 évben mióta hotelbe járunk nyaralni, mindenhol volt). Bár nem mindig tettük bele a cuccainkat, pl. laptop mindig elöl maradt. Soha nem volt lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!