Hol laknàtok inkàbb kisgyerekkel? Kisvàrosban, zsebkendőnyi kerttel, de, , mindenhez" közel, vagy faluban, nagy kerttel, de mindenhova utazni kell.
Egyértelműen a városi ház kis kerttel.
Szerintem fontos, hogy minden közel legyen és ne kelljen minden szarért kocsiba ülni, meg külön programot csinálni egy vásárlásból.
Gyereknek mivel jobb a nagy kert? Nem fog föl alá rohangászni benne, azért mert nagy mozgásigényű. Ugyanúgy unatkozik nagy kertben is ha nincs akivel játszon.
Később meg aztán még fontosabbak lesznek a barátai, szóval az sem hátrány, ha tiniként tud majd egyedül közlekedni...
Első.
(Már 32 ève kis településen nagy kertes házban lakok, 2 kicsi gyerekem van, minél előbb szeretnék egy NAGY városba költözni, ha nincs kert/erkèly az sem baj, kevesebb gond, de még mindig nem akkora, mint minden váráslást előre megtervezni mert itt semmi nincs... és nem csak ilyen szempontból)
Mit jelent a nagy kert? Mi kis városban lakunk, az egész telek kB 480-490 m2. Nem tudom nagynak számít-e, szerintem jó indulattal is közepes. Jobb lenne a nagyobb városban lakni, de egyrészt aranyáron vannak a házak, és a szép helyek ott is messzebb vannak a belvárostól. Ez nekünk így jó.
Nyilván a ti körülményeiteket nem ismerem, mekkora a városi kert ? Pl nyársalni tudtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!