Városban panel lakásban vagy egy közeli faluban, vályog házban laknál inkább kisgyerekkel?
Köszönöm a válaszod! Jelenleg panelban élünk, ebben a városban is dolgozom. 15 km-re kellene költöznünk, kinéztük a házat, idősebb, vályog ház, nagy kerttel. Lehet, hogy elkényelmesedtünk, azért vacilálok, elég sok mindent rendbe kell hoznunk rajta, szóval nagy meló. Mégis kert, medence, kutya.. ahogy leirtad. Nehéz dönteni..
(a lakásunkat megvennék, holnapra választ kell adnunk..)
Csakis panelben, és városban!
Én is laktam mindkettőben. De mondjuk én eleve város, és lakáspárti vagyok.
vályogház.
én családiban nőttem fel és megőrülök itt bent.
mindenképpen többet lehet spórolni a rezsin, persze ehhez meg kell dolgozni, de sokkal több a takarékossági lehetőség.
a vályogot csak akkor vedd meg ha van alapja, és jó állapotúak a falak. alap nélküli vályogra nem tudsz biztosítást kötni, és sérülékenyebb.
szóval nézessétek meg egy normális szakemberrel a házat, nehogy később többe kerüljön a leves mint a hús.
hozzáteszem én város-és lakáspárti vagyok, fel lehet nevelni a gyereket abban is, persze a kert jó buli, de ha nincs, akkor lehet menni kirándulni, játszótérre, vagy olyan barátokhoz, akiknél van kert.
csak azért nem adnám fel a városi életemet, hogy legyen egy kertem, nekem az infrastruktúra többet ér. max veszek egy telket egy kis faházzal, aztán ott "nyaralunk" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!