Panelház erkélyének padlóját milyen festékkel érdemes lefesteni, ami jó kopásállóságú, bírja a strapát, és relatíve kulturáltan néz ki?
Eddig linóleum volt, de azt 2-3 évente cserélni kell, mert a téli hidegtől megtöredezik. Kövezésnek nem szeretnék itt nekiállni, így ezt a betonfestést gondoltam ki...
Vagy ha van valakinek vmi más ötlete, szívesen veszem...:)
köszi
jaaaa...!!! :-)))
nem tudtam, akkor mindjárt utánaolvasok, köszi
Ez az...van színválaszték is.
Kedves Nyomdasz,
köszi, igen, megtaláltam én is egyből...nem tűnik vmi egyszerűnek jól megcsinálni...meg azt nem tudom, hogy ez azért elmegy a földön..mármint hogy nem tudod, láttál már ilyet padlón? Szóval hogy nem túl gagyi, vagy ilyesmi??
Másik válaszolónak,
Neked is köszi, igen, tudom, hogy a kövezés lenne az igazi, csak mire a férjem lekövez, addigra én elválok tőle, annyira lassan csinál mindent :-DDD, és ezért nem szeretnék ilyen relative nagy kaliberű dologba fogni...
Két helyre használtuk:
~Egy drótfonó műhelyben a falat 80 cm magasan,valamint a tároló,és közlekedési utakat festettük föl ilyennel kb.5-6 éve(a munka-,és balesetvédelmisek miatt).A maradék fehéret a biciklitárolóm hullámpalájára (belül)kentem föl,hogy szebb,világosabb legyen.
~A nagyfiam "dilije" volt 4 éve a sötétkék(nagyon sötét) szobafal. Semmi mást nem találtunk,csak ezt a festéket,ami elég sötét,és nem foltosodik.(Azóta már nem is gyártják,csak a közepes "kantakék" színt,mi is csak egy elfekvőt találtunk már) Nagyon jól takar,1x gurítottuk végig a falakat,nem foltos,nem kopik,és nedves ruhával törölhető. Keverhető bármilyen arányban "rendes"(nem féldiszperziós) diszperziós festékkel.(így csináltunk világoskéket.)Szinte fele idő alatt szárad,mint egy diszperzit.
A drótfonóban nagy igénybevételnek volt kitéve,évente újrafestettük a várható ellenőrzések környékén.
na, jó meggyóztél..:-))
ha jó volt a fiad szobájába, akkor az erkélyre egyenesen tökéletes..és még akkor fel is moshatom ezek szerint..:-))
köszönöm Neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!