Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapesten, melyik kerületekbe...

Budapesten, melyik kerületekben nem érdemes lakást venni? A II. János Pál Pápa Tér milyen környék?

Figyelt kérdés

Melyik részeit kerüljem el a városnak?

Előre is köszönöm a segítséget!:)

2013. márc. 15. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Hát legyünk konkrétak: a II. János Pápa tér környékét kerüld le minél nagyobb ívben :) az a 8. ker közepe :)
2013. márc. 16. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

7-10-ig egyikben sem javaslom, mert nagyon közel esik Indiához. Az 5. kerületben meg sok a turista és a mobil pénzváltó. Hatodikat nem ismerem eléggé. Ha nem a belső kerületekbe vágysz, tudom ajánlani Rákosborzasztót, amely egyáltalán nem szolgált rá a nevére. Ez a XVII. kerület. De a XVI. is jó. XV.-et nem ismerem, XIV. megint csak jó.

Budai oldalról nem tudok véleményt mondani.

2013. márc. 16. 00:38
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Majd minden kerületnek vannak jó és rossz részei.Pl.lakótelepeken a 8.kerben Kőbányán nem vennék.Én a 6.és a 7 ker.t szeretem habár zaj van a főutvonalakon,és a levegő sem jó.Legjobb a 2.és a 12.kerület a 11.is jó nameg a külső kertvárosi kerületek annak aki szereti a kissé falusias hangulatot.Milyen igényeid vannak,bővebben akkor talán jobban tudnék segíteni.
2013. márc. 16. 00:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! 20 éves vagyok úgyhogy mindenképpen a belvárosi rész lenne a cél az egyetem és a bulik miatt.:)
2013. márc. 16. 01:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Én az v, és a 6,7 körúton belüli részeit javaslom.

A 8-al is megpróbálkozhatsz, a belső részei nem vészesek, nézd meg jól a szomszédokat :)

2013. márc. 16. 03:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát a belváros először is drága lesz, másodszor számomra eléggé barátságtalan, de hát kinek mi...a 8.kert kerüld el, a 7-dik kerületnek a városligethez közeli része az eléggé jó, 13.ker se rossz, esetleg 5.ker, a budai oldalon meg 1. ker illetve 2 ker belvárosiasabb része, de természetesen a pénztárcád rengeteg mindent meghatároz...
2013. márc. 16. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

milyen típusú, mekkora lakás az álmod?

így lenne a legkönnyebb tanácsot adni.

nos, ami olcsó, az gyanús. vagy mert tele van a környék és a ház barnabőrűekkel, vagy mert olyan gyalázatos az állapota.

a körúton belüli részeken érdemes szétnézni, ha pesti lakásra vágysz. tehát a körút és a Duna közti részen. ott még elfogadható az etnikum aránya, és minden egy köpésre van.

a belvároshoz közel eső budai részeket is ajánlom. nem olyan zajos és büdös, de a közlekedés jó. igaz, az árak is feljebb vannak, de egy fiatal lánynak talán fontos a közbiztonság.

2013. márc. 16. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a 11.kerületi Lágymányost ajánlom, beleértve a lakótelepet és a társasházas részeket is, mivel ott jár a 4-es 6-os villamos, 7-es buszok, éjszakai járatok stb. Jó hely, könnyen megközelíthető és biztonságos.
2013. márc. 20. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz környék a II.Jànos Pál pápa tér sem,de a legjobb környék a 13.kerület.
2014. jún. 26. 13:51
 10/10 anonim válasza:
Ebből is látszik, kinek mi a jó/szép/biztonságos. A magam tapasztalából mondva a 13. kerület lenne az utolsó ahova költöznék, vagy inkább soha. Ott a hires Szabolcs utca, Lehel tér, Béke tér.. Kisebbségiek, vandálok, drogosok, kihalt, sötét utcák. Akkor már inkább a 8 ker nyüzsgőbb része.
2016. dec. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!