Költöznénk de hova?! Pécs-Szabolcs milyen környék? Ott hol érdemes családi házat venni? 8 MFt-ig?!
Nekünk régebben a Pécs-szabolcsi szőlőhegyen volt szőlőnk és ezért sokszor jártunk át a "falun".
Igaz, már jó 6-8 éve nem jártam arra, de akkoriban elég sok volt a kisebbségi arrafelé. A szőlőhegyen is sok volt a betörés. Nem tudom azóta javult-e valamit a helyzet.
Meg azért Pécs-Szabolcs eléggé kiesik, én nem tudnám elképzelni, hogy ott éljek. Persze ez egyénfüggő.
Ismerősömék nemrég Nagyárpádra költöztek ki. Nem tudom mennyiért vették a házat. Szeretnek ott lakni, csak arra panaszkodnak, hogy mindenhova autóval kell járniuk, mert semmi nincs a közelben.
igen 60-80 nm-eseket néztünk szabolcsban 8-9 millióért.
és melyik az amelyikre nem kell költeni?
Légyszi írjatok melyik utca gázos vagy mindenhol csak cigányok laknak?
Inkább hanyagoljuk azt a városrészt?
Én úgy tapasztaltam, hogy a 14-15 milliósak nagyon jók, ha sikerül lealkudni 2-3 milliót. Nem lehetetlen, csak nagyon-nagyon nehéz. A 8 még túlságosan kevés, rossz lesz az állapota.
A környék.. Amikor mi vettünk, akkor ugye első lépés a helyszíni szemle volt. Oké, szép, ki lehet fizetni. A második a környék körbejárása, be-bepillantás a szomszédokhoz. Ha kint voltak, akkor szóba elegyedtek velünk(városban ez nem fog működni), és nagyon sok értékeset meséltek a környékről, többi szomszédról, a településről. Ha ez is stimmelt, akkor vásároltunk.. a huszadik volt jó kb. :) Cigány mindenhol van, de nem mindegy, milyen. Van, ahol együtt élnek, és dolgosak, van, ahol gettósodnak, és kirajzanak bandázni. Nálunk a szomszéd város a gyűjtőhelyük, de szerencsére nincs nagyon közel. Érdemes erről is kifaggatni a szomszédokat. Egyébként csak Pécs környéke jöhet szóba? Nagyon eladósodott környékről van szó, az önkormányzat rengeteggel tartozik ott.
Szóval akkor Szabolcsot hanyagoljuk....pl szabadságharc u...
Igazából már fogalmam sincs hová kellene költözni.pécsvárad nagyon szimpatikus,van minden,viszont az inagtlanárak a csillagos égben járnak...
Ott dolgozom! :) Mármint Pécsváradon.
Abból a szempontból tényleg jó hogy nincs sok kisebbségi. Viszont utálok minden nap egy órát oda, egy órát vissza Pécsre utazással tölteni.
nem vagyok cigány:)
most éppen hirden nézünk...
akkor az tényleg nem olyan rossz környék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!