Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Költöznénk de hova?! Pécs-Szab...

Költöznénk de hova?! Pécs-Szabolcs milyen környék? Ott hol érdemes családi házat venni? 8 MFt-ig?!

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 10:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk régebben a Pécs-szabolcsi szőlőhegyen volt szőlőnk és ezért sokszor jártunk át a "falun".

Igaz, már jó 6-8 éve nem jártam arra, de akkoriban elég sok volt a kisebbségi arrafelé. A szőlőhegyen is sok volt a betörés. Nem tudom azóta javult-e valamit a helyzet.

Meg azért Pécs-Szabolcs eléggé kiesik, én nem tudnám elképzelni, hogy ott éljek. Persze ez egyénfüggő.

Ismerősömék nemrég Nagyárpádra költöztek ki. Nem tudom mennyiért vették a házat. Szeretnek ott lakni, csak arra panaszkodnak, hogy mindenhova autóval kell járniuk, mert semmi nincs a közelben.

2011. aug. 26. 10:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Ennyiért felújítandó házat lehet venni, vagy kicsit. Erre még rá kell dobni 3-4 milliót, hogy lakható legyen.
2011. aug. 26. 11:11
 3/17 A kérdező kommentje:

igen 60-80 nm-eseket néztünk szabolcsban 8-9 millióért.

és melyik az amelyikre nem kell költeni?

Légyszi írjatok melyik utca gázos vagy mindenhol csak cigányok laknak?

Inkább hanyagoljuk azt a városrészt?

2011. aug. 26. 11:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tapasztaltam, hogy a 14-15 milliósak nagyon jók, ha sikerül lealkudni 2-3 milliót. Nem lehetetlen, csak nagyon-nagyon nehéz. A 8 még túlságosan kevés, rossz lesz az állapota.

A környék.. Amikor mi vettünk, akkor ugye első lépés a helyszíni szemle volt. Oké, szép, ki lehet fizetni. A második a környék körbejárása, be-bepillantás a szomszédokhoz. Ha kint voltak, akkor szóba elegyedtek velünk(városban ez nem fog működni), és nagyon sok értékeset meséltek a környékről, többi szomszédról, a településről. Ha ez is stimmelt, akkor vásároltunk.. a huszadik volt jó kb. :) Cigány mindenhol van, de nem mindegy, milyen. Van, ahol együtt élnek, és dolgosak, van, ahol gettósodnak, és kirajzanak bandázni. Nálunk a szomszéd város a gyűjtőhelyük, de szerencsére nincs nagyon közel. Érdemes erről is kifaggatni a szomszédokat. Egyébként csak Pécs környéke jöhet szóba? Nagyon eladósodott környékről van szó, az önkormányzat rengeteggel tartozik ott.

2011. aug. 26. 11:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Így utca szintre lebontva nem tudom. Annyira nem ismerem az ottani helyzetet és ahogy írtam, már évek óta nem voltam arra. Mi Uránvárosban, Kovácstelepen lakunk, az pont a város másik vége.
2011. aug. 26. 11:47
 6/17 A kérdező kommentje:

Szóval akkor Szabolcsot hanyagoljuk....pl szabadságharc u...

Igazából már fogalmam sincs hová kellene költözni.pécsvárad nagyon szimpatikus,van minden,viszont az inagtlanárak a csillagos égben járnak...

2011. aug. 26. 11:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ott dolgozom! :) Mármint Pécsváradon.

Abból a szempontból tényleg jó hogy nincs sok kisebbségi. Viszont utálok minden nap egy órát oda, egy órát vissza Pécsre utazással tölteni.

2011. aug. 26. 12:53
 8/17 anonim válasza:
nehogy szabolcsba koltozz hacsak nem vagy cigany :) nem veletlenul olyan olcso ott a lakas. Meszes, feherhegy, szabolcs ezeket keruld :)
2011. aug. 30. 21:51
 9/17 anonim válasza:
Pecs-Somogy, Vasas, Hird ezek nem olyan rosszak szerintem de fogalmam sincs az arakrol
2011. aug. 30. 21:53
 10/17 A kérdező kommentje:

nem vagyok cigány:)

most éppen hirden nézünk...

akkor az tényleg nem olyan rossz környék?

2011. aug. 31. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!