Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Költöznénk de hova?! Pécs-Szab...

Költöznénk de hova?! Pécs-Szabolcs milyen környék? Ott hol érdemes családi házat venni? 8 MFt-ig?!

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 10:29
1 2
 11/17 anonim válasza:
29%
ha szabolcs-szatmár-bereg megyére gondolsz érdemes Kisvárdára költözni. nagyon jó új amerikai típusú kertes házak vannak. van még lakótelepi és társas ház is egy csomó. persze a kereteden belül. felújítva. adok neked linket is ahol tudsz nézni kisvárdai házakat. [link]
2011. szept. 2. 14:44
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi előző,de baranya megyére gondoltam
2011. szept. 2. 14:53
 13/17 anonim válasza:
hát akkor ott az oldal és szűrd ki hogy baranya megye és akkor beírod az irányárat és kis cuki lakásokat találhatsz sok sikert:)
2011. szept. 2. 22:35
 14/17 anonim válasza:
18%
Érdemes börtönbe menni! Mert ott ingyen kapsz kaját is! De figyelmedbe tudom ajánlani a kukákat is. Ráadásul nem is olyan drága. A buszmegállókról még nem is beszéltem!
2011. szept. 2. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Hoztak hozzánk ilyen hirdető újságot. Emlékeztem a kérdésedre, direkt ezért néztem meg a házhirdetéseket. Vasason is elég olcsóak a házak. 10 M környékén már egész szépeket hirdetnek a leírások alapján. Azt sajnos nem tudom milyen környék Vasas, csak mivel itt főleg Pécs keleti területei voltak említve, gondoltam, hogy szóba hozom.
2011. szept. 3. 09:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még az jutott eszembe, hogy egyik barátnőm Pécs-Somogyban lakik. (A fentihez hasonló félreértések elkerülése végett, nem tévesztendő össze Somogy megyével. Ez egy baranyai, Pécs melletti helységnév.) Ők szeretnek ott lakni, csak arra panaszkodik, hogy ha busszal jönne be a városba, az viszonylag ritkán jár. Csak valami fél vagy egy óránként.
2011. szept. 3. 09:32
 17/17 Hartung Gábor válasza:

Pécs egyik legimpozánsabb családi házas része Mecsek Szabolcs, vagy más néven Pécs-Szabolcs.

Kétszintes paloták vannak többnyire a Krudy Gyula és a Bródy Sándor utcában is.

Sok jogász, ügyvéd, mérnök, vállalkozó. Ezekben az utcákban egy cigány sincs, tudom, hiszen ott lakom én is. Meg kell nézni. Én gépész mérnök vagyok, akármilyen helyen nem vettem volna családi házat. Panorámás kilátás, és jó levegő, a busz is bejön a szabolcsi útra. Szinte 8-10 percenként jár a 2-es.Kocsival 8 perc sincs a központ.Nem laknék máshol.

2014. júl. 31. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!