Másfél éves korban mikor szoktak menni aludni este a kicsik?
másfél éves a kislányom.reggel 7-fél 8kor kel.fél 12-12orakor déli szunyoka ami tart fél 2-2ig.este legkésőbb fél 10kor alvás.
hozzáteszem hogy nem maga alszik el sose,ölbe ringatom kb. 20 percet(+-10 perc,de inkább plusz).ezt nagyon elrontottam a gyerek nevelésbe,sajnos.
remélem te nem estél ugyan ebbe a hibába
Enyém 17 hónapos és egy hónappal ezelőttig 8-kor ágyban volt. Nyaralás alatt kicsit tovább volt ébren és ez meg is maradt itthon is, DE délután kétszer annyit alszik azóta.
Szóval, most így nézünk ki:
fél8-kor kel reggel
pontban délben alszik és 2, fél3, háromig alszik,
este 8-kor fürdés, 8:30-kor pontban ágyban van. Úgy alszik el, hogy kap tápszert azt issza, nekem csak a szobában kell lennem (fekszem az ágyon), de simizem, nem beszélgetünk, meg semmi. De nem is igényli, mert ilyenkor már hulla álmos. Legkésőbb 20:40-re alszik.
De a környékünkön ő a legkorábban fekvő baba. Sok másfél évest -hallom minden estem ikor jönnek a játszóról - 9 körül hoznak csak haza és 10 után fekszenek le, van amelyik éjfél körül. Helytelenítem is eléggé...
reggel 6-fél7 körül kel, nappal 2 órát alszik, amiből kb. 2-kor ébred. este 8-kor már alszik. az éjszakát hellyel közzel alussza végig.
nemsokára 20 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!