Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babák is szoktak aludni...

Más babák is szoktak aludni délután 4 - 6 körül?

Figyelt kérdés
Az én kisbabámnál ez egy új dolog és mindig attól tartok hogy azt hiszi már az esti alvás van.
2010. nov. 2. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló kérdésen gondolkodom. Tegnap és ma is a 10 órai és az uzsi után aludt, illetve most is alszik a babám, nem is tudom mikor fog ébredni. 9 hós a babám, tegnap kicsivel 8 után aludt el este.
2010. nov. 2. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
9 hós kislányom nidig 4-6-ig alszik, és este 9-10 között fekszik le, nálunk ez normális, úszülött kora óta így megy:)
2010. nov. 2. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk már pár hónapja ez a rendszer. Délelőtt 11-től és délután 4-től 1 1/2 óra alvás. Most is épp alszik. :) 1 éves a Pici.
2010. nov. 2. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk az első gyerekemnél is így volt és most is az öcsinél, aki 10 hónapos: Tízórai után alvás ebédig, uzsonna után alvás kb 5-6 órától van hogy fél 8-ig. Néha már nekem kell keltenem, aztán fürdés, vacsi és újra alszik 9-től reggelig. Semmi gond.

De általában felkel 7 körül és akkor még van egy kis játék fürdésig.

2010. nov. 2. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
húú, nálunk olyan is van, hogy fél 7-kor alszik el, pedig 8-kor fürdik. szerintem ne aggódj. :))
2010. nov. 2. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
De jó, hogy mások is írtak! Az 1. vagyok. kb. 5-ig aludt a babám, aztán evett, játszottunk, de már a híradó alatt fürödtünk, mert újra nyűglődött, állandóan a fürdő felé ment. Fél 8-kor már aludt is. Kíváncsi leszek a további napokra, hogy így marad-e.
2010. nov. 2. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom sokáig délelőtt 10-kor, délután 2-kor és 6-kor aludt, plusz-mínusz fél óra. Az esti alvása rövid volt, utána fél 9-9 körül aludt el.

Már elhagyta az esti alvást, csak kétszer alszik.

Ne hagyd egy óránál többet aludni.

2010. nov. 2. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy írtatok és nem voltam egyedül a kételyemmel. :) A mi kisfiunk eddig ilyet nem csinált. Sajnos nálunk még semmi biztos napirend nincs, van hogy megy valami két napig, de aztán megint beújít. :D
2010. nov. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!