15 hós gyerekek anyukái, szoktak a fiúk/lányok du. Babakocsiban aludni?
Figyelt kérdés
A fiam mindig a kiságyában alszik, de arra gondoltam, hogy mivel tőlünk a Margit sziget kb. fél óra séta, szép időben elindulok alvásidőben, kitolom és ott hagyom még aludni ameddig bírja, így nem "unatkozik" a babakocsiban legalább egy út idejéig, én meg tudok addig napozni vagy olvasni a szabadban. Szoktak még ekkora gyerekek babakocsiban aludni?2011. jún. 11. 15:15
1/4 anonim válasza:
Az én fiam 5 hónapos kora óta egyszer aludt el a babakocsiban, akkor is csak azért mert már teljesen kész volt. Nemrég egész napra elmentünk itthonról, vittük a babakocsit, hogy majd az ebéd utáni alvást abban kivitelezzük, de nem jött össze.Inkább nézelődött és egész nap 2*30 percet aludt az autóban menet közben (a szokásos 2 óra helyett) :)
2/4 anonim válasza:
Az ötlet nem rossz, de szerintem ha hajlandó az ágyában aludni, ne szoktasd rá a babakocsira, mert lehet, hogy még 5 évesen is babkocsiban akar aludni, és majd alig tudod leszoktatni róla.
Egyszer-egyszer nyugodtan aludhat ott, csak rendszert ne csináljatok belőle!
Az én fiam csak a nyaraláskor aludt délután a babakocsiban (akkor volt 16 hónapos). A Szelidi-tónál voltunk, és a parton aludt, addig mi napoztunk meg beszélgettünk. De ott más volt a környezet, úgyhogy mikor hazaértünk, újra a kiságyban aludt.
3/4 anonim válasza:
Az enyém még 18 hónaposan is szokott, de csak nem megszokott helyzetben (pl. anyósomnál nincs kiságy, vendégségben, Margitszigeten, váci Dunaparton stb.).
Itthon ő is mindig az ágyában alszik.
4/4 anonim válasza:
Már nagyon régóta nem alszik el a babakocsiban. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!