Pár hónapos babával utaznátok vonaton, ha átszállással össz-vissz 3,5 órás az út?
Most, a világjárvány idején semmiesetre sem indulnék útnak.
Ma jelent meg a hír, hogy Ausztriában ismét tombol a járvány.
Nem. Egyszer legalább meg kellene szoptatni és tisztába tenni. Ez ráadásul nem is fülkés vonat, rendszeresen csurig emberrel, hiszen nem kötelező a helyjegy.
Van valami betegsége esetleg, amitől nem bírná ennyit utazni?
Utazna a halál, még békeidőben sem.
Amíg picik voltak a gyerekeim, anyámék jöttek heti egyszer, mert belátták, hogy ők könnyebben mozognak. Most már mindenki iskolás, mi megyünk hozzájuk.
2-es vagyok
Amúgy ilyen meleg időben semmiképpen nem mennék a pici babámmal
ilyen nagy útra. Semmilyenre sem. Tisztába tenni, szopik,
nem az otthoni környezet, nyűgös (joggal). Nem tud rendesen aludni.
Az emberek jönnek-mennek, mindent összefogdosnak a köszös kezükkel.
Veled is történhet bármi. De a legalapvetőbb: gondold el, ha wc-re kell menned, ki vigyáz a kicsire? Soha, senki idegennek a kezébe nem adnám a gyerekemet. Az anyukád önző és felelőtlen. Bocsánat, de ez a véleményem.
Nem gondol a kicsi egészségére.
2-es vagyok. Jönnek-mennek, meg krákognak, köhögnek, zajonganak, ajtót csapkodnak, húzkodnak, ablakok nyitva, huzat van a fülkében és
zaj!
Ezt mind mondd el édesanyádnak, hogy gondoljon bele a részletekbe, és NEM.
Hát... óvodás kortól :D
Az a baj, hogy amikor már nem baba, akkor meg totyogóssá változik, egyszer utaztam távolsági busszal 1 kerek órát egy másfél évessel, és beleőszültem... A vonat mondjuk sokkal jobb, mert ott lehet mászkálni legalább.
Kb. óvodás kortól, amikor már több időt tud egy helyben ülni, leköti a kilátás, vagy egy könyv, vagy egy hosszabb mese.
Illetve, amikor már megérti és el lehet neki magyarázni, hogy most egy helyben kell ülni, nem ugrálunk, nem hangoskodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!