Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kéne kímeletesen a 7...

Hogyan kéne kímeletesen a 7 éves fiam tudtára adni, hogy engem marhára nem érdekel mit játszott az anyja új csávójával meg az új "kistesójával"?

Figyelt kérdés

2020. aug. 10. 09:18
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg ha szereted a gyerekedet akkor örülnöd kellene neki hogy boldog családja van, mégha nem is veled. De ez elég önző hozzáállás. Azt írod hogy a te gyerekedet nem kell más nőnek nevelnie, mert nem él veled. De mit szólnál hozzá ha a csaj is ilyen önző lenne és azt mondaná hogy ő meg nem akar rajtad osztozni egy idegen gyerekkel hétvégente?
2020. aug. 13. 18:19
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Az mindegy is miért mentetek szét. Az exed továbblépett, van egy pasija aki szereti a gyereket illetve van egy tesója is. Igazából kedves kérdező akárhonnan nézzük itt te vagy a légy a levesben...
2020. aug. 13. 18:46
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

8. Jot irt

Tereld el magadra a temat.

2020. aug. 14. 07:55
 44/44 anonim válasza:
87%
Nekem is elváltak a szüleim 12 éves koromban és nagyon rosszul esett amikor anyukám azt mondta hogy ne beszéljek annyit apám barátnőjéről! Ne csináld ezt a gyerekeddel mert ha nem is azonnal de később ez rosszul fog neki esni és gondolom nem akarsz a gyermekednek rosszat ha igen szánalmas vagy!
2020. szept. 25. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!