Hogyan legyek türelmes másfél éves ikrekkel?
Nekem iker bátyáim vannak,anyum mindig mesélte hogy külön tette őket,mikor mivel választotta el egymástól őket.
Azt is mondta hogy sokszor percekig sírt egyik hogy a másik mellé kerüljön,vagy ha anya egyikükkel játszott nem engedte oda a másikat. Sokáig tartott a hiszti de egy idő után sarkon fordultak és elfoglalták magukat.
Nekem egy lányom van,de nálam is működik ez a fajta módszer,2 éves múlt. Próbáld ki..hátha.
Szia, a helyzet nem javult, inkább romlott, de közben én is edződöm. A hiszti, civakodás most már eltörpül, kevésbé idegesít, az evés jobb, de kiderült, hogy a nem játszás, és hogy nem maradnak ölben, stb.
az figyelemzavar, amit nagyon komolyan fejleszteni kell, és még nem beszélnek, így azt is fejlesztjük.
Értem! Megkérdezhetem, hova vitted őket, és miért gondoltál arra, hogy fejlesztésre van szükségük?
"csak" a nem játszás miatt? Vagy volt más gyanús tényező is?
Kitartást! Biztos minden rendben lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!