Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vállalnátok így a gyerekeket?

Vállalnátok így a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Tudom, nem itt kellene ezt kérdezgetnem, és nem fogok strigulákat húzni, hogy megtartani vagy ne, de hátha akad, aki tudna tanácsot adni, mert teljes tanácstalanságban vagyok jelenleg.

Van 2 ikergyerekem, akiket szeretek és imádok, de nagyon izgágák és elevenek, egy percre nem tudnak megülni, főleg a lány.

Most megint terhes vagyok, szintén ikrekkel, és tanácstalan vagyok, hogy most mi legyen. Az ikrek 2 évések, és nem bírnék el egyedül 4 három éves kor alatti gyerekkel. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, hogy most tarsam meg, ne tartsam meg. Lassan kifutok az időből, el kellene dönteni. Párom mellettem van, bárhogy is döntök.

Az a baj, hogy nem lenne segítségem, mert a férjem tizenkettőzik, a legközelebbi rokon meg 120 km-re lakik.

2020. aug. 2. 19:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező, mire a sok nevetős fej? Képzeld nekem akadna segítőm, mert jó kapcsolatot ápolol a falubeliekkel, és akinek szüksége van segítségre, én is segítek. Két pici életről beszélgetünk, mindem követ megmozgattnék, hogy ne keljen megölnöm Őket.

Sokszor onnan kap az ember segítséget, ahonnan nem is gondolná.

De röhögj csak. Amúgy is, szerintem is egy troll vagy...

2020. aug. 6. 09:23
 32/34 A kérdező kommentje:

Írjam ki facebookra, hogy 4 gyerekem van, valaki segítsen? Itt nyilván mindenki szuper anya, de én nem égetném magam azzal, hogy mástól kérek segítséget. Van annak a gyereknek egy anya meg egy apja (jobbik esetben), és nem másnak kell besegíteni. Meg a falubeliek a segítők😂😂😂😂

Hát oké.

2020. aug. 6. 09:28
 33/34 anonim ***** válasza:
36%
Persze, könnyebb 2 gyereket megölni, mint segítséget kérni, mert 'mi van, ha megszólnak'.
2020. szept. 5. 14:55
 34/34 anonim ***** válasza:
35%
Add a meglévőket is állami gondozásba nehogy véletlen elfáradj a gyereknevelésben.
2020. szept. 6. 13:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!