Vállalnátok így a gyerekeket?
Tudom, nem itt kellene ezt kérdezgetnem, és nem fogok strigulákat húzni, hogy megtartani vagy ne, de hátha akad, aki tudna tanácsot adni, mert teljes tanácstalanságban vagyok jelenleg.
Van 2 ikergyerekem, akiket szeretek és imádok, de nagyon izgágák és elevenek, egy percre nem tudnak megülni, főleg a lány.
Most megint terhes vagyok, szintén ikrekkel, és tanácstalan vagyok, hogy most mi legyen. Az ikrek 2 évések, és nem bírnék el egyedül 4 három éves kor alatti gyerekkel. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, hogy most tarsam meg, ne tartsam meg. Lassan kifutok az időből, el kellene dönteni. Párom mellettem van, bárhogy is döntök.
Az a baj, hogy nem lenne segítségem, mert a férjem tizenkettőzik, a legközelebbi rokon meg 120 km-re lakik.
Nem látok bele, hogy mennyi energiát visznek el a kicsik el tőled, sokszor egy kicsivel is nehéz. Azt se lehet tudni, hogy milyen lenne a másik kettő, lehet, hogy nyugodtak lesznek....
Az abortuszt én sem ítelem el, házasságon belül nem tudom milyen indok kell hozzá...de "csak" a feladatok miatt nem tenném. Ahogy nőnek, könnyebb, azt mondják. A nagyok mehetnek bölcsibe vagy 2,5 évesen óvodába is. Akkor napközben valamivel könnyebb. Plusz bő fél év mire a kicsikkel is nehezedik a dolog...kúszás,mászás, ülés, felállás stb.
Ha akartatok több gyereket, mi a biztosíték, hogy következő nem ikrek lesz?
A terhesség is gondolom nehezebb ikrekkel, de az is átmeneti.
Az önkormányzat nem ad segítőt vagy azt csak a 3as ikrektől felfelé lehet?
Inkább nem tartom meg.
4 gyerek nagyon sok, főleg úgy, hogy 0 segítségem lenne. Akik ajánlották a házvezetőnőt: kifizetik nekem vagy mi? Az nem csak úgy megy.
Nem fogok szétszakadni 4 gyerek mellett. Igen, lehet nagyobbak lesznek, könnyebb lesz, de az még évek. Köszi szépen, ebből inkább mem kérek.
Egyetertek veled
Szerintem jo dontest hoztal 🙂
Sok sikert az eletben neked !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!