Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vállalnátok így a gyerekeket?

Vállalnátok így a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Tudom, nem itt kellene ezt kérdezgetnem, és nem fogok strigulákat húzni, hogy megtartani vagy ne, de hátha akad, aki tudna tanácsot adni, mert teljes tanácstalanságban vagyok jelenleg.

Van 2 ikergyerekem, akiket szeretek és imádok, de nagyon izgágák és elevenek, egy percre nem tudnak megülni, főleg a lány.

Most megint terhes vagyok, szintén ikrekkel, és tanácstalan vagyok, hogy most mi legyen. Az ikrek 2 évések, és nem bírnék el egyedül 4 három éves kor alatti gyerekkel. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, hogy most tarsam meg, ne tartsam meg. Lassan kifutok az időből, el kellene dönteni. Párom mellettem van, bárhogy is döntök.

Az a baj, hogy nem lenne segítségem, mert a férjem tizenkettőzik, a legközelebbi rokon meg 120 km-re lakik.

2020. aug. 2. 19:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincs semmi segitség, például nagyszülők,akkor elég nehéz lenne 4.kicsi gyerekkel. Ezt mindenki maga érzi, hogy mennyit bír mentálisan, fizikálisan. Elég nehéz helyzet.
2020. aug. 2. 22:53
 22/34 anonim ***** válasza:
93%

Az utolsó kommented alapján te vagy eleve troll vagy, vagy sose akartad őket megtartani, csak jöttél egy kicsit hergelni az anyukákat. "Köszi szépen, ebből nem kérek." Ok, szíved joga, de ne csinálj már úgy, mintha a válaszolók tehetnénk róla, hogy te ilyen helyzetben vagy! Feltettél egy kérdést, amire mindenki korrekten válaszolt, nyilván olyan érveket írt, ami alapján ő döntene, mivel helyetted nem tud. Akik a házvezetőnőt írták, azok egyrészt egy lehetőségként vetették fel, több másik mellett, másrészt mindenki hozzátette, hogy amennyiben megteheted, mivel az anyagi helyzetedről nem írtál.Bocs, hogy segítő szándékkal leírtuk, hogy MI mit csinálnánk, mivel az volt a kérdés. Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy felneveljük-e őket helyetted, csak azért, mert mi esetleg megtartanánk. Egyébként a döntésed érthető, de az nem, hogy felteszel egy eldöntendő kérdést és felháborodsz, ha pro és kontra kapsz érveket.

Lehet újra nyomogatni a pirosat😀

2020. aug. 2. 23:00
 23/34 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is csak egy troll. Nem hiszem el, hogy van olyan idióta, aki neki esik a segítő szándékú kommentelőknek, mikor azok csak alternatívákat javasolnak, és az abortuszról úgy beszél, mintha azr kellene eldönteni, hogy melyik nadrágot vegye ma fel.
2020. aug. 2. 23:08
 24/34 anonim ***** válasza:
36%
kamu kėrdės ,mert aki nem akar gyereket az vėdekezik,ės ikrek után ikrek nem valoszinü,sőt eleve az ikerterhesėg is ritka spontån.
2020. aug. 3. 07:46
 25/34 anonim ***** válasza:
21%

Aha, védekezik.

Fent van a spirál, mégis terhes lettem, nem tartom meg.

Kérdező, ezt neked kell tudni, mennyit bírsz el. De mint írtad, nem tartod meg.

Sok sikert és jó egészséget kívánok neked.

2020. aug. 3. 10:55
 26/34 anonim ***** válasza:
31%

Az iker terhesseg genetikan mulik.

A baratnomnak 3as ikrek utan lett sima iker... A tesverenek szinten ikrei vannak. Az anyjuk is ikerterhessegbol maradt egyedul.

Az abortusz egy dontes

Ennyi nem tobb.

Nekem 5 volt eddig spiral, injekcio es tabi mellet is besikerult. Sot csaszar utan 3 honappal vetelesem is volt.

Pech ilyen a testem ramneznek es teherben maradok...

2020. aug. 3. 18:09
 27/34 A kérdező kommentje:

Védekezni kellett volna. Az ikreidnek el fogod mondani hogy a lusta segged miatt megölted a testvéreiket? Rohadt gyilkos vagy nem több remélem majd ha akarsz még gyereket akkor se fog jönni ha a falat kaparod a kíntól. Rohadt gyilkos. De van még remény hátha belehalsz az abortuszba az egész világnak jobb lenne egy ilyen aljas rettenetes véglény nélkül. Kanod hogy néz rád okádás nélkül?

Az ilyen jellegű privát üzenetekre értettem, hogy nem kell, köszi.

2020. aug. 3. 22:07
 28/34 anonim ***** válasza:
77%

Az teljes mértékben gusztustalan amit írt neked valami észlény, ne foglalkozz vele.

Szerencsére nem az ilyen fanatikus embereken fog múlni, ki hogy dönt.

Nekem most lesz abortuszom, így döntöttünk.

Minden ember a saját életét ismeri, nem a szomszédét. Felnőtt emberek ként tudnunk kell döntést hozni.

Kitartást Kérdező, bármi is lesz a döntésed.

2020. aug. 4. 10:40
 29/34 anonim ***** válasza:
76%

Családsegítőbe mennék segítségért. Érden pl van olyan lehetőség, hogy napi pár órában küldenek segítőt ikrekhez. Vagy is pár éve még volt ilyen.

Megtartanám a.babákat egyébként. De minden követ megmozgattmék segítségért. Pl.én tuti kiírnám facebookra, hogy a.faluban aki tud, van kedve, szeret babázni méha jöjjön segíteni. Fordított esetben én simán mennék, ha meglátnék egy ilyen posztot.

2020. aug. 5. 23:54
 30/34 A kérdező kommentje:

"Pl.én tuti kiírnám facebookra, hogy a.faluban aki tud, van kedve, szeret babázni méha jöjjön segíteni. Fordított esetben én simán mennék, ha meglátnék egy ilyen posztot."

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2020. aug. 6. 05:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!