Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Legyen lelkiismeret furdalásom?

Legyen lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés

Csajszim(3éves) ma egész nap nem aludt (nem szokott ilyet) elvolt, voltunk jáccótéren stb.

Vacsora időben nem igazán evett, majd eljött este 21óra. Miután lefürdettem szólt hogy éhes,(itt tudni kell hogy nem igazán eszik sokat csak éppen annyit hogy ne haljon éhen.. Szó szerint, tehát ha azt mondja éhes az úgy is van) mondom oké akkor egy perc és hozom. Tényleg nem tartott egy-két percnél tovább de mire vissza értem a szobájába addigra elaludt. Próbáltam kejtegetni ami sikerült is de csak annyit tudtam belőle kiszedni hogy inkább már aludni akar..

Most lelkiismeret furdalásom van, lehet nem voltam elég gyors? Most éhen aludt el😭

Mégcsak nem is éjjel ébredős hogy felkelne enni vagy valami.. Képes akár 10-11ig is aludni reggel. Akkor most addig nem fog enni? 😭😭

Nagyon érzékenyen érint az ő táplálkozása.. Szerintem ma éjjel ezért egy szemhunyásnyit sem fogok tudni aludni.

Bocsi ha hosszúra sikeredett.

2020. júl. 28. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyitől baja nem lesz. Ha felébredne éjszaka én adnék neki enni, ha kérne, mert ha amúgy nem ébredős, de most felkel, akkor tuti emiatt.
2020. júl. 28. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz, egyszerűen kidőlt:D Majd holnap bepótólja. Éhen nem fog halni nyugi:D Ezt jó öreg dokinénik mondta mindig: anyuka ne aggódjon, megmarad:DD
2020. júl. 28. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha alszik, akkor nem éhes. Nem tud éhenhalni álmában, el sem ájul, és érezni sem fogja, hogy éhes. Ma meg mégis felkelne, és véletlenül kérne enni, hát kivételesen adnék neki, de mondjuk egy kis tejet, ami gyorsan lemegy, aztán alhat tovább.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen turaztatod magad. Majd eszik reggel. Pont.
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Ne aggódj, ha annyira éhes, felkel éjjel, vagy korábban reggel. Inkább nyugodj meg és aludj amig ő is alszik mert fáradt leszel, mire felkel és magadról se fogsz tudni, nemhogy enni adni neki 😀
2020. júl. 28. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
😭😭😭😭😭😭😭 jaj nee
2020. júl. 28. 23:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha éhes,akkor felkelm
2020. júl. 28. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:
*felkel
2020. júl. 28. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyám😂 én ott akadtam le hogy képes voltál felkelteni mikor már aludt. Nekem nagyon gyanús hogy valaki nagyon unatkozik most, sok lett a kamukérdés hirtelen😅
2020. júl. 29. 01:11
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Milyen csajszim? A gyereked, nem? Hogy lehet ilyen idiótán beszélni a saját kislányodról?
2020. júl. 29. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!