Vállaltatok kis korkülönbséggel gyerekeket csak azért, hogy túllegyetek a kezdeti nehéz időszakon minél előbb?
Évekig nem aludni, aztán újrakezdeni mindezt egy újabb gyerek miatt, vagy inkább gyorsan letudni a nemalvós részt? Mit gondoltok erről?
Majdnem 4 év a korkülönbség a két gyerekünk között, szeretnénk egy harmadikat, de nem tudunk dönteni, hogy mikor lenne “túl sok”, minél előbb bevállalni, és túllenni ezen a nehéz, keveset alvós időszakon (mindkét gyerek ébred, a nagy is 2-3x, a kicsi 4-5x), vagy örülni, hogy luk van a sejhajunkon, és inkább újra kivárni a 3-5 évet?
Mindketten aktívan résztveszünk a gyerekek nevelésében, altatásában, segítségünk viszont nincs, távol lakunk a családtól, meg itt van ez a vírusmizéria is. Akik hasonló dilemmában voltatok, hogy döntöttetek végül? Újra így döntenétek?
Nem vállaltam. Én nem letudni akarom a babás időszakot, hanem kiélvezni.
A kis korkülönbség egyáltalán nem garancia arra, hogy a gyerekek majd szépen eljátszanak egymással. Nem egy olyan testvérpárt ismerek 2 év alatti korkülönbséggel, hogy a szüleik napja másból sem állt évekig csak a gyerekek közötti rendcsinálásból. 16 éves korukig csak a marakodás, rivalizálás ment. De az sem ritka, hogy ez még felnőtt korban is tart. Én ebből nem kértem.
Ja itt az a jó válasz ha nem? XD
Bocsánat, hogy szuperül élünk 3kicsivel is.
16-os voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!