Egy 10 éves fiú gyermeknek mekkorának kellene lennie ? Cm/kg
Pedig jól írta valaki, foglalkozz a sajátoddal.
Nos, mivel nincs, akkor majd ha lesz gyereked, arra fordítsd a figyelmedet.
Nem egyformán nőnek a gyerekek bármilyen hihetetlen is Kérdező.
A 160 centis anya az nem átlagos hanem alacsony. Tőle jöhet az hogy kicsi a kisfiú.
Nagyon sok családnál látom hogy akár 190 apával is alacsonyak a gyerekek (felnőtt korukban is), főleg a fiúk, ha az anya nagyon alacsony.
Pont a fiam osztálytársánál is ez van, 190 centis apuka, pici anyuka és 2 pici, törékeny gyerek. A 8 éves fiú még az én fiamnál is kisebb és vékonyabb (pedig ő is csak 130/25), a 6 éves kislány meg konkrétan 3-4 évesnek néz ki. Ők is feltehetőleg kicsik lesznek, de ebben semmi kóros nincs.
Olyat is ismerek hogy hasonló felállásból volt két aprócska gyerek és az apa új házasságából egy magas nővel magas gyerekei lettek.
Szóval simán az anyjára ütött a gyerek. Ha meg baj van, azt az orvosnak észre kell vennie. Tényleg nem a te dolgod.
Én is ezt akartam írni, hogy 160 centis nő nem átlagos, hanem alacsony. Én vagyok 170 centi magas, átlagos.
Egyszerűen simán csak az anyját örökli, ennyi.
Értem hogy 10 éves és az első hozzászólásomban még írtam is hogy tényleg kicsi, mert az ekkora 8 évesemnél is vannak sokkal nagyobb 8 évesek.
Egyébként a 130 centi az nem ovisméret, ezt azért nem hiszem el hogy annak nézik.
De a gyerekek nagyon különbözőek! És azóta kiderült hogy van egy nagyon alacsony anyja.
Ismerek egy fiamnál alig nagyobb 11 éves fiút és kb 140 centis 45 kilós hatalmas és kövér 7 éveset is.
Az átlag nem azt jelenti hogy minden attól eltérő kóros
Ha kövér a gyerek az nagyobb probléma, sőt az minden esetben probléma, nem úgy mint az alacsonyság és vékonyság.
Az előbb említett 11 éves fiúnak van egy 4 éves kishúga aki kimondottan nagy és dundi! A szülők alulról verik a 17p centit és vékonyak, a férfi kis ványadt. Hát a fia is ilyennek sikerült. A kislányuk inkább érthetetlen hogy miért nagy és duci.
Na, hát ez az, ha az édesanyja kimondottan alacsony, ne várjuk már a gyerektől, hogy égimeszelő lesz.
Kérdező, majd fog nőni.
Ha nem, akkor ekkora marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!