Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tehetnék hogy a kislányom...

Mit tehetnék hogy a kislányom ne sírjon?

Figyelt kérdés

1,5 éves a kislányom, anyukámék el szokták vinni olykor hétvégén 1napra ott is alszik, hogy párommal el tudjunk menni valamerre kikapcsolódni, vagy ha épp valami nagyobb munka van itthon. Ez egy havi egyszeri alkalom. Panelbe lakunk, ők vidéken szobakutyák vannak nagy udvar kert, nagyon szeret ott lenni, nem is keres minket. De amikor hazahozzák, elkezd sírni mikor meglát. Ez kb 1 percig tart nála. Amikor ott van anyukáméknál, nem szoktak rólunk nagyon beszélni neki ez lehet a baj?

Vagy mi lenne a megoldás erre?

Gondolom más is hagyta már a gyereket a szüleire.

2020. júl. 13. 17:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Túl kicsi ahhoz, hogy éjszakára másnál maradjon.
2020. júl. 13. 17:39
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
Ne hagyd ott éjszakára. Hogyne sírna szegény.
2020. júl. 13. 17:45
 3/18 anonim ***** válasza:
20%
Igen más is hagyta már a gyereket a szüleire de nem egy éjszakára mikor még ilyen pici, és láthatóan megviseli. Lehet ám úgy is programozi hogy nem passzoljátok le éjszakára a szerencsétlent.
2020. júl. 13. 17:52
 4/18 A kérdező kommentje:

O mert ilyet senki nem csinál igaz? 😀

Nem vadidegenekhez megy és csak akkor látja őket hanem szinte minden egyes nap. Ott is van saját szobája

2020. júl. 13. 17:57
 5/18 anonim ***** válasza:
25%

Az egy dolgo kérdező, mégis megviseli különben nem sírna és nem viselkedne úgy veled. De mindegy akármit is mondunk majd rájössz pár év múlva :-)

Igen más is csinálta ezt, viszont a jó szülők nem igazán. Tudod, lehet meglepő de van akinek a gyereke lelki egészsége fontosabb mint egy kettesben töltött éjszaka a párjával. Igen, napközben is lehet romantikázni, mikor a gyerek jól elvan a nagyszülőknél. Na de majd rájössz hamarosan.

2020. júl. 13. 18:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Oké 😀
2020. júl. 13. 18:33
 7/18 A kérdező kommentje:

Nyilván az nem viseli meg őket csak a nagyszülőknél....

Inkább ne is írtál volna ide.

2020. júl. 13. 18:38
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Egy barátunk a 16 hónapos gyerekemet addig vitte át egy másik szobába míg nyugodtan megreggeliztem. És mikor bementem utána szemmel láthatóan jól érezte magát és mégis sírásra görbült a szája. Nekem szólt, megnyugtatott vele hogy hiányoztam. Így sír a nagyik kezében is. Teljesen normális.
2020. júl. 13. 18:49
 9/18 anonym34 ***** válasza:
23%
Én se hagynám a gyerekem meg a mamanal... majd ha nagyobb lesz
2020. júl. 13. 19:33
 10/18 anonim ***** válasza:
23%
A sírás egy jel, hogy nem jó neki. Most az a fontos, hogy ne sírjon, vagy hogy mi a baja? Leírták sokan, hogy valószínűleg nem bírja még ilyen hosszan nélküled. Minden gyerek más, lehet másé bírja, ő nem.
2020. júl. 13. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!