Mondott/tett a gyereketek valami ijesztő dolgot kiskorában?
Lehet hogy csak nekem ijesztő, sok horrort néztem 😅🤷♀️
Hallottam már hogy a gyerekek szoktak ijesztő dolgokat mondani és hasonlók. Ezekre lennék kíváncsi.
Az én lányom mostanában a levegőbe kínálja a cumiját illetve a sarokba "beszélget". Kicsit ijesztő de tudom hogy nem ő az egyetlen.
Egyszer mikor bementem a szobájába akkor kb másfél méter magasan lebegett az kis asztala ő pedig a szemével fixírozta. Kihátráltam mintha nem vettem volna észre semmit.
Ezt leszámítva nem volt semmi különös.
A lányom elmesélte hogyan halt meg régen.
A fiam egy bácsival beszélgetett.
Ezen kívül a kutya morgott és követett valamit a szemével, meg hangokat hallottunk mintha valaki leülne a fotelbe meg nyitogatnák a konyhaszekrény ajtajait.
A szkeptikus emberek ezt mind megtudják magyarázni.
A fiam 2-3 éves lehetett ekkor,de kicsit vissza kanyarodok.Még amíg terhes voltam vele,itt volt tesom es van ez a szkájvolker Lajos video.Biztos ismeritek.Meghallgattuk vagy 3x egymás után,és annyira nevettem,szerintem nagyon vicces.A fiam egyszer a star wars reklámnál megszólalt a semmiből hogy en vagyok szkájvolker..itt volt egy 5 mp szünet Lajos.Össze néztünk egymásra hogy ezt vajon honnan vette mert nem mondtunk elotte
sosem.Nem is hallhatta sehol.Kicsit para volt,de nagyon vicces volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!