Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van azzal valami baj, ha a 2...

Van azzal valami baj, ha a 2 éves kislányomon csak egy fürdőbugyi van a strandon?

Figyelt kérdés

Ahogy körbenéztem strandolás közben, minden hasonló korú kislányon vagy egyberészes fürdőruha, vagy bikini volt.

Én a kislányomra csak egy fürdőbugyit adtam.

Azzal egyetértek, hogy akármilyen kicsi is a gyerek; ne legyen meztelenül nyilvánosan; de az, hogy csak egy fürdőbugyiban legyen, nálam rendben van ebben a korban még.

Ti mit gondoltok erről? Így is aggályos?

2020. jún. 29. 20:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
5%

Kedves előző, erről beszéltünk, nem a jégvarázsról:

"hasvillantós top ami olyan népszerű most a tinik körében"

2020. jún. 29. 22:01
 22/31 Derjaderja ***** válasza:
34%

Szerintem is jó az a "hasvillantós". Nem értem a bonyolítást. Meztelen felsőtest leég plusz illetlen, megalázza a gyereket. Talán 2 év még oké, de hogy óvodás lány mutogassa magát?

Én az UV-szűrős pólót pártolom amúgy, fiúnál is, ő se mutogassa magát és ne égjen le.

Azt el tudom fogadni a vizes ruha elkerülésére, hogy a vízben lehet rajta csak egy alsó, de már pl a strandbüféhez vagy napon játszáshoz semmikèpp.

A héten olyan idő volt, hogy már reggel 8-kor félárnyékba, 30-as naptej mellett sem maradt fehér a gyerek.

2020. jún. 29. 22:18
 23/31 anonim ***** válasza:
89%

Nekem fura. Nem adnék a lányomra csak bugyit. Valószínű azért, mert nekem extrém fehér bőröm van, ami mindig szénné égett, uh gyerekkoromban pólóban fürödhettem csak. Manapság 50-es faktor és árnyék.

Mondjuk nem zavar más gyerekénél ez, de az enyemre biztos adnék felülete is valamit. Így szocializálódtam.

2020. jún. 29. 22:53
 24/31 anonim ***** válasza:
39%
Az egy évesemen is egyberészes fürdőruha van, csinos és megtanulja, hogy ne mutogassa magát. A 3 éves maga kéri, imádja.
2020. jún. 29. 23:51
 25/31 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk is egyberészes fürdőruha van a lányokon, már egész babakoruk óta. De ez ízlés kérdése szerintem, nekünk ez így jó, se a fürdőbugyit, se a bikinit nem adnám a lányaimra. Ettől függetlenül én sem találom problémának vagy zavarónak, ha egy 2 éves kislányon csak fürdőbugyi van a vízben. Egy bizonyos kor felett nyilván nem illendő, de az nem 2 évesen kezdődik, szerintem. :)
2020. jún. 30. 08:05
 26/31 anonim ***** válasza:
90%

Na, ide is idetaláltak a "megtanulja, hogy ne mutogassa magát" anyukák...

Lehet, hogy most meglepőt mondok, de nem attól fogja egy lány mutogatni vagy nem mutogatni magát, hogy 1-2 évesen miben strandolt. Következő évre nem is emlékszik már rá. Vannak csinos fürdőruhák, amikben nagyon cukin tudnak az ilyen korú kislányok is kinézni, de egyetlen nő sem azért lesz magamutogató, mert pelenkás korában nem volt rajta bikinifelső.

2020. jún. 30. 09:18
 27/31 anonim ***** válasza:
92%

"Szerintem is normális. 20 évvel ezelőtt azzal se volt gond, ha egy kisgyerek meztelen volt egy strandon."

Csakhogy akkor még nem volt boldog boldogtalannak fényképezős telefonja, amivel 2 gombnyomással fel is töltötte a képet a netre.

Őszintén én sem szeretem, amikor a családi nyaralós képeken idegen kisfiúk himbilimbije van a hátterében.

2 évesen még mindegy, hogy fürdőbugyi van rajta vagy csak úszópelus stb.

Ovis korban már szeretnek "divatozni" és ott már zavarban is lehetnek ha csak bugyi van.

Talán a legjobb megoldás, ha eldöntheti, hogy szeretné a felső részt vagy sem.

2020. jún. 30. 09:53
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem iskolás korig még kényelmesebb is, sőt még akár utána is, persze ha a gyerek is így akarja.

Az 6 éves unokahúgom egyberészesekben strandol már idén tavaly még bugyizott ő is.

2020. jún. 30. 12:49
 29/31 anonim ***** válasza:
15%
Van ám egyberészes úszódressz is, nem csak bikini létezik.
2020. jún. 30. 20:20
 30/31 anonim ***** válasza:
95%

A fürdőbugyi elég még ebben a korban kislánynál.

Én valamikor 4 éves korom körül voltam először strandon. 2 részes fürdőruhát vettünk nekem, de csak azért mert a felső része nemő volt, s tetszett. :D Gyakorlati haszna nem nagyon volt.

2020. júl. 2. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!