Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van azzal valami baj, ha a 2...

Van azzal valami baj, ha a 2 éves kislányomon csak egy fürdőbugyi van a strandon?

Figyelt kérdés

Ahogy körbenéztem strandolás közben, minden hasonló korú kislányon vagy egyberészes fürdőruha, vagy bikini volt.

Én a kislányomra csak egy fürdőbugyit adtam.

Azzal egyetértek, hogy akármilyen kicsi is a gyerek; ne legyen meztelenül nyilvánosan; de az, hogy csak egy fürdőbugyiban legyen, nálam rendben van ebben a korban még.

Ti mit gondoltok erről? Így is aggályos?

2020. jún. 29. 20:07
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
88%
Semmi gond sincs vele.
2020. jún. 29. 20:11
 2/31 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen elég. Nincs még rajta semmi olyan amit annyira takargatni kéne. Had legyen csak szabadon. A bikinivel meg egyáltalán nem értek egyet. Az felnőtt nőknek való. Egy kislányt ne nőiesítsünk már
2020. jún. 29. 20:15
 3/31 anonim ***** válasza:
85%
A balaton partján egy csomó kislány és kisfiú meztelenül volt tavaly kb. 5 éves korig, a fürdöbugyi szerintem tökéletes választás, én is azt vettem.
2020. jún. 29. 20:17
 4/31 anonim ***** válasza:
86%

Egy bölcsis, óvodás kislányra mi a fenének bikini? Mit kell takarni a melle helyén?😂 Nevetséges, hogy lassan már normál melltartót is adnak rájuk.

Semmi baj nincs a bugyival egy 2 éves kislányon, teljesen normális.

2020. jún. 29. 20:40
 5/31 anonim ***** válasza:
78%

"Egy kislányt ne nőiesítsünk már"

Ezt pontosan én is így gondolom, mégis lepontoztak fura módon egyszer, ezen véleményemért. A hétköznapokon legalábbis évtizedről évtizedre egyre nőiesebb ruhákat adnak egyre fiatalabb kislányokra. Nem vagyok már annyira fiatal, látom, évtizedek alatt a változást.

Érdemben a kérdésre: vannak nudista strandok is. A többi fajta strandon még megértem, hogy az iskolások és felnőttek takarják alul önmagukat (bár még normál strandon is látni néha melltartó nélkül nőket), de a pici gyerek, aki még nem iskolás, miért ne lehetne otthon és strandon (ahol fürdenek) akár teljesen pucéran...? Úgyhogy a piciny bugyi simán elég. Aki meg egybe részes fürdőruhát akar a gyereknek, avval sincs gond.

2020. jún. 29. 20:42
 6/31 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen oké, ha meg pedofil megy a közelébe, akkor az bundabugyiban is megkívánná (:
2020. jún. 29. 20:45
 7/31 anonim ***** válasza:
61%
a jel természetesen nem mosoly akart lenni hanem :(
2020. jún. 29. 20:46
 8/31 anonim ***** válasza:
82%

"A balaton partján egy csomó kislány és kisfiú meztelenül volt tavaly"

Sőt, akik mégse hisznek se nekem, se az eddigi hozzászólóknak, tessék körülnézni városon belül (!) szökőkutaknál. Nem mondom azt, hogy mindig pucérok ott a kisebbek, de nem ritka. Valaki említette a melltartót - na erről beszélek! Egyre nőiesebbek még a melltartói is az apróságoknak. Minek? A gyerek is szexuális lény, alátámasztom, a gyermekpszichológia is. Viszont nem értem, miért kell azonos módon megítélni egy 2-5 évest, egy felnőtt nővel... Miért kellene minden szempontból azonos szociális elvárást támasztani közöttük...?

2020. jún. 29. 20:46
 9/31 anonim ***** válasza:
84%
Jóval idősebb kislányokat is láttam már bugyiban fürdeni, semmi gond nincs ezzel:)
2020. jún. 29. 20:49
 10/31 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a bikini nagyon kényelmetlen egy kisgyereknek, látszik, hogy a felsőjét folyton brizigálják, mert félrecsúszík vagy felcsúszik. Ami teljesen érthető, mert nincs mi megtartsa. El nem tudom képzelni, kinek a fejéből pattant ki az ötlet, hogy kisgyerekeknek bikinit gyártson, "melltartóval".
2020. jún. 29. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!