Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem lehet egy 3-4-5...

Miért nem lehet egy 3-4-5 éves gyerekre legalább egy fürdőbugyit húzni a strandon?

Figyelt kérdés

Hétvégén lent voltunk Siófokon, és számomra ez érthetetlen, hogy miért nem adnak rá legalább egy kisbugyit.

Félre értés ne essék, nem zavar, nekem is van két gyerekem, de bizony én még az egy évesemre is húztam fürdőpelust, nemhogy az 5 éves lányomra.

Nem is beszélve arról, hogy pucér fenékkel ül a homokban...

Csak én nem értem ezt?

2015. jún. 8. 15:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
38%
De úgy látszik azért tényleg zavar vmennyire. Engem sose érdekelt különösebben. A ö gyerekük, nekem elég a sajátom.
2015. jún. 8. 15:13
 2/24 anonim ***** válasza:
69%
1 évesen én is adtam fürdőpelust a gyerekre, de nyilván nem a közszemérem sértés gyanúja miatt. Nyilvános helyen valószínűleg adnék fürdőgatyát rá, de nem zavar, ha mások nem. Lányoknak mondjuk nem jó a homokban ülni egy db sunában.
2015. jún. 8. 15:14
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Én mindig adtam a gyerekekre nyilvános helyen, csak itthon nem. Nem is értem azt aki nem ad. Egyrészt higiénikusabb, másrészt ne nézze senki őket.. mert vannak szemérmetlenül bámulók is.
2015. jún. 8. 15:20
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Én egyetértek veled. Én se mutogatnám pucéran a gyerkőcöm, annyi aberrált ember van. Egy bugyi bőven elférne rajtuk, a fertőzésekről már nem is beszélve...
2015. jún. 8. 15:22
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek én is, a homokba ülős résszel is, és a legnagyobb baj ezzel, sajnos azt gyanítom, hogy nagyságrendekkel több az elmebeteg perverz ember, mint gondolnánk. Plusz meg kell azt is szoknia a gyereknek, hogy nem mutogatjuk bizonyos testtájainkat. Kell vinni egy vizezős fürdőruhát meg egy másikat (vagy bugyit), amiben a szárazon játszik. Pelenklásoknak főleg gusztustalan, kulturálatlan ha a gyerek mindenhova odapisil -kakil... Higiéniai, egyészségügyi, járványügyi szempontból is egy rémálom, úgy zavarnám haza az ilyen családot ahogy van - ha nem ad pelenkát a gyerekre.
2015. jún. 8. 15:30
 6/24 anonim ***** válasza:
19%
Tényleg normális dolog az, hogy 3-5 éves pucér gyerekről a strandon valaki arra gondol, hogy vannak perverz emberek a világon, meg miért ül pucéran a homokban? Csak én nem értem ezt, hogy lehet valaki gondolkodása ennyire beszűkült a rosszra?
2015. jún. 8. 15:54
 7/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nem feltétlen csak a rossz látása, hanem azért pici realitás is. Ugyanúgy, mint pl. alap (vagyis nálam az), hogy a gyerkőcömről nem rakok fel pucér képet a netre, így nekem az is az, hogy az utcán vagy strandon vagy bárhol sem mászkál pucéran. De sztem ezt inkább embere válogatja, kinek mi fér bele, én nem szívesen mutogatom a gyereket pucéran, van akit nem zavar...
2015. jún. 8. 15:58
 8/24 anonim ***** válasza:
72%

Én sem mászkálok pucéran, akkor a gyerekemet sem teszem ki ennek.

Én sem értem az ilyen szülőt, attól hogy gyerek, még van önérzete.

2015. jún. 8. 16:38
 9/24 A kérdező kommentje:

Engem inkább higiéniai szempontból zavar, nem is a pisi-kaki miatt, hanem az a homok és piszok bemegy mindenhova, oda is ahova nem kell.

Meg aztán engem biztos zavarna ha nekem kéne úgy mászkáljak.

Na meg, az már egy másik dolog amikor az utcán...

Élelmiszer boltban dolgoztam a szülés előtt és fel voltak háborodva amikor ki lettek küldve a pucér gyerekkel, na de könyörgöm, az egy bolt ahol az emberek kaját vesznek, fogja a gyerek a kis micsodáját aztán meg a kiflit stb

2015. jún. 8. 16:38
 10/24 anonim ***** válasza:
90%
barátnőm pszichiáter, mesélt megdöbbentő dolgokat a pácienseivel kapcsolatban (na meg strandon pucér gyerekekkel kapcsolatban). adjatok bugyit a gyerekekre mert nagyon beteg világban élünk! :(
2015. jún. 8. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!