Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem lehet egy 3-4-5...

Miért nem lehet egy 3-4-5 éves gyerekre legalább egy fürdőbugyit húzni a strandon?

Figyelt kérdés

Hétvégén lent voltunk Siófokon, és számomra ez érthetetlen, hogy miért nem adnak rá legalább egy kisbugyit.

Félre értés ne essék, nem zavar, nekem is van két gyerekem, de bizony én még az egy évesemre is húztam fürdőpelust, nemhogy az 5 éves lányomra.

Nem is beszélve arról, hogy pucér fenékkel ül a homokban...

Csak én nem értem ezt?

2015. jún. 8. 15:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Persze, mert ez egy kisarkított leírás volt. Nem az orrod előtt fog "le se írom mit csinálni" a bácsi. Na mindegy...
2015. jún. 10. 15:46
 22/24 anonim ***** válasza:
7%

Látom, nem igazán értetted...engem nem igazán érdekel, mit csinál a bácsi.

Megjelenítettem egy másik álláspontot, amely szerint nyugodtan lehetnek meztenenül a gyerekek, ha akarnak.

2015. jún. 10. 15:51
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
Ja bocsi ez tényleg nem fordult meg a fejemben, hogy téged nem érdekel, ha a bácsi "azt" csinálja. Oké így akkor világos.
2015. jún. 10. 15:54
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem érdekel. Butaság is ezen gondolkozni.
2015. jún. 10. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!