Miért nem lehet egy 3-4-5 éves gyerekre legalább egy fürdőbugyit húzni a strandon?
Figyelt kérdés
Hétvégén lent voltunk Siófokon, és számomra ez érthetetlen, hogy miért nem adnak rá legalább egy kisbugyit.
Félre értés ne essék, nem zavar, nekem is van két gyerekem, de bizony én még az egy évesemre is húztam fürdőpelust, nemhogy az 5 éves lányomra.
Nem is beszélve arról, hogy pucér fenékkel ül a homokban...
Csak én nem értem ezt?
2015. jún. 8. 15:02
21/24 anonim válasza:
Persze, mert ez egy kisarkított leírás volt. Nem az orrod előtt fog "le se írom mit csinálni" a bácsi. Na mindegy...
22/24 anonim válasza:
Látom, nem igazán értetted...engem nem igazán érdekel, mit csinál a bácsi.
Megjelenítettem egy másik álláspontot, amely szerint nyugodtan lehetnek meztenenül a gyerekek, ha akarnak.
23/24 anonim válasza:
Ja bocsi ez tényleg nem fordult meg a fejemben, hogy téged nem érdekel, ha a bácsi "azt" csinálja. Oké így akkor világos.
24/24 anonim válasza:
Tényleg nem érdekel. Butaság is ezen gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!