Van azzal valami baj, ha a 2 éves kislányomon csak egy fürdőbugyi van a strandon?
Ahogy körbenéztem strandolás közben, minden hasonló korú kislányon vagy egyberészes fürdőruha, vagy bikini volt.
Én a kislányomra csak egy fürdőbugyit adtam.
Azzal egyetértek, hogy akármilyen kicsi is a gyerek; ne legyen meztelenül nyilvánosan; de az, hogy csak egy fürdőbugyiban legyen, nálam rendben van ebben a korban még.
Ti mit gondoltok erről? Így is aggályos?
Hát én még sehol nem láttam olyan gyerek bikinit, ami melltartós volt. Nekünk is bikinink van, de a felső része olyan, mint egy hasvillantós top ami olyan népszerű most a tinik körében.
Olyan, mint ez pl:
Ez nem csúszik el, ha megfelelő a méret, nem kell, hogy legyen ami megtartsa.
Én szeretem, ha részben takarja valami a felső testét, a vállait, mert nagyon könnyen leég, a naptej ellenére is. Az egyberészes fürdőruhát meg nem tűri meg magán, nem szereti, hogy az egész testére rátapad.
Ettől függetlenül, nincs gond a fürdőbugyival se. Ha nem égnek le ilyen könnyen a lányom én se adnék rá felső részt.
Az en 4 eves lanyom is egesz hetvegen csak furdobugyiban volt. Abbol is olyasmiben mint egy fiu boxer. Aminek van szara, hogy ha daginyazik ne csusszon felre.
Bikinit allandoan leveszi, elcsuszott. A furdoruhat meg en nem szeretem, vizes hideg es felfazik.
dehogy baj csak a pedofilokat érdekli az ilyen jellegű meztelenség gyerekeken, normál embert nem
Nincs is mit eltakarni még egy pár éves gyereken a nemiszervén kivűl
"egy hasvillantós top ami olyan népszerű most a tinik körében."
Egyetértek avval, aki a hozzászólást írta. Viszont ami miatt csóválom a fejem, nem fejteném ki... Lehet, hogy én vagyok már maradi középkorú személy, de nekem ez furcsa...
Ugyanis valóban az egy tini divat. El tudja nekem magyarázni valaki az én "öreg" fejemnek, hogy miért terjedt el ugyanez a viselet - két éveseknél?? Van tippem ennek okára, csak nem szeretnék politizálni itt.
Csupán ezt szerettem volna hozzátenni. Mert a vakok szemét is kiveri. Magamutogatós tini ruha, bölcsisnek... Nem értem, én, a "bigott" középkorú. Kit is akar "felszedni" az a "két éves tinilány"? Ennyire megkergült a világ?
(Írtam más hozzászólást is itt, azt meg nem ismételném, a lényeg, hogy nem nőről, nem tiniről beszélünk, hanem két évesről, tehát bugyi, vagy még az se, így elég és kényelmes neki.)
15ös, azt is leírtam, miért terjedt el a Bikini a gyerekek körében. Nem minden gyereknek egészséges a teljesen csupasz felsőtest, mert nagyon könnyen leégnek. De az egyberészes fürdőruhát, meg nem szokták a gyerekek szeretni.
Egyébként meg pont, hogy a hasvillantós pólót a gyerekektől vették át, a mai tinik.
Én 25 éves vagyok, de már én is ilyen toppokat hordtam nyáron 2-3 évesen, csomó képem van, ahol ilyenben feszítek a játszótéren, csak pamut anyagú, és rövid nadrággal vagy szoknyával hordtam.
Semmi gond alapjában avval amit írsz, kedves előző, csak én, középkorúként a korábbi évtizedeket is megélve, és azokat összehasonlítva azt látom, hogy nőiesítik a kislányokat, a tíz év alattiakat, a divatdiktátorok.
"a teljesen csupasz felsőtest, mert nagyon könnyen leégnek."
Ez is egy szempont, viszont felesleges általánosítani, mert van, aki nem hajlamos leégni, viszont a napozás egészséges, minél több testfelületet ér, annál inkább, pl egyes vitaminok csak a napfény hatására jelennek meg és szívódnak fel a szervezetben.
Ez is egy szempont. Naturistaként.
A lényeg, hogy szerintem felesleges ovisnál, bölcsisnél a ruha, hacsak nem fázik, vagy az utcán sétálnak vele. Amíg nem iskolás, szociálisan nem várható el, hogy mindig, mindenhol takarja a nemi szervét. Ha meg nincs takarva, mi a jelentősége? Hemzsegnek a pedók az utcán?? Vagy mégis miért?? Nem értem. Pucéran születünk, ez a természetes a későbbiekben is, csak hát egyes társadalmak az utcára, meg életkorok szerint szűrnek. Egye fene.
Viszont, amondó vagyok, minek erőltetni a sok ruhát? Aki akar, felőlem erőltesse. De amikor egyes erkölcs csőszök felháborodnak, hogy "júj, kilátszik a kis punija, micsoda dolog ez, ilyen kicsiknél", én ezt nem értem.
Lehet gondolkodni bőrérzékenységben, semmi gondot nem látok abban, ha emiatt nyaktól térdig felöltöztetik a gyereket.
De amikor egyesek kötelezőnek látják ezt minden esetben, az számomra furcsa és alaptalan.
Szerintem is normális. 20 évvel ezelőtt azzal se volt gond, ha egy kisgyerek meztelen volt egy strandon.
Kezdünk ebben a kérdésben is átesni a ló túloldalára
Én meg csak annyit írtam, hogy egyáltalán nem nőiesítés, egy Disney figurás, top a bugyi mellé.
Mégis mi szexi, vagy nőies van egy jégvarázsos, vagy egy minnies bikiniben? 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!