Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesemre muszáj úszópelust...

2 évesemre muszáj úszópelust adnom a strandon? Nem elég egy fürdőbugyi ha vízbe megyünk?

Figyelt kérdés

Az úszópelus is úgyis csak arra van hogy a kakit bent tartsa, a pisi átfolyik rajta. Ugyanez van akkor is ha fürdőruha bugyit adok rá nem? Még nem szobatiszta, de kétlem hogy a vízbe kakilna. Amikor kijövünk a vízből akkor persze visszaadnám rá a sima pelust.

Az úszópelus baromi drága, egy strandolás alkalmával 2-3 is elfogy, és olyan feleslegesnek érzem.

2016. júl. 19. 09:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Egy családi strandoláshoz képest elenyésző az ára. Lehet venn bontott csomagot is pl vaterán. Így annyira jön ki, mint a sima.
2016. júl. 19. 09:43
 2/30 anonim ***** válasza:
20%

enyémen sosem volt úszópelus (mondjuk strand alatt én természetes vizet értek). de esetleg vegyél egy moshatót... vagy egy zsebes pelenkakülsőt.

aztán mindig visszaadod rá, amikor visszamentek a vízbe.

2016. júl. 19. 09:46
 3/30 anonim ***** válasza:
74%
Gusztustalan. Es ha bele kakil?
2016. júl. 19. 09:49
 4/30 anonim ***** válasza:
83%

Ha mindig ugyanakkor szokott kakilni, és tuti biztos, hogy nem lesz baleset, akkor elég lehet.

De ha mégsem... akkor jobb ha tudod, hogy nem olcsó mulatság leereszteni és fertőtleníteni egy medencét.

2016. júl. 19. 09:50
 5/30 A kérdező kommentje:

De mért ha az úszópelusba kakil azt is kimoshatja a víz belőle nem? Vagy legalább egy részét? Kétlem hogy 100 %-ig bent maradna.

Na mindegy. Egyébként Velencei-tóra megyünk meg Balatonra, tehát nem medencébe.

2016. júl. 19. 09:56
 6/30 anonim ***** válasza:
76%
Mivel nem szobatiszta, ezért mindenképpen add rá.
2016. júl. 19. 09:56
 7/30 anonim ***** válasza:
68%
Undorítónak tartom,hogy beviszitek szaratniba gyereket a víube,tévedés ne essék,szeretem a gyerekeket.Viszont ha kimegyek a strandra nem a pisibe,meg a kakiba akarok úszkálni.Otthoni kis medence,nem drága,aztán felőlem meztelen is lehet.Miért nem lehet otthon maradni addig vele amíg szobatiszta nem lesz?Ha mindenképpen strandra vágysz,bízd a gyereket valamelyik nagyszülőre.
2016. júl. 19. 10:02
 8/30 anonim ***** válasza:
14%

"Gusztustalan. Es ha bele kakil?"

1. semmi gusztustalan nincs benne

2. nagyon kevés kisgyerek kakil a vízbe. ami meg olyan, hogy ha jönnie kell, akkor jön, bizony kifolyik a pelusból s.

2016. júl. 19. 10:03
 9/30 anonim ***** válasza:
20%

fúj, a halak meg a madarak is belekakálnak... meg némely vizi emlős is... ne is fürödj sose természetes vízbe!

(érdekes, gyerekként pont ez sürgetett bele minket a hideg vízbe, hogy jajj, pisilni kell... a saját gyerekemtől is csak azt kérem, hogy ne jelentse be)

2016. júl. 19. 10:06
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
nyilt tóra szerintem nem muszáj adnod rá....echte strandra szerintem illik, de ha nyílt tóról van szó, akkor szerintem abban az esetben nem muszáj, ha kakilni biztosan nem fog...ha benne van a kaki a pakliban, mindenképp adj rá, hamar észreveszed ha bekakil, nem fog kiúszni belőle vagy ilyesmi....pisi szempontjából valóban mindegy volna
2016. júl. 19. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!