Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesemre muszáj úszópelust...

2 évesemre muszáj úszópelust adnom a strandon? Nem elég egy fürdőbugyi ha vízbe megyünk?

Figyelt kérdés

Az úszópelus is úgyis csak arra van hogy a kakit bent tartsa, a pisi átfolyik rajta. Ugyanez van akkor is ha fürdőruha bugyit adok rá nem? Még nem szobatiszta, de kétlem hogy a vízbe kakilna. Amikor kijövünk a vízből akkor persze visszaadnám rá a sima pelust.

Az úszópelus baromi drága, egy strandolás alkalmával 2-3 is elfogy, és olyan feleslegesnek érzem.

2016. júl. 19. 09:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

6-oson jót nevettem. Ugye ezt te sem gondoltad komolyan hogy addig ne vigyük a gyereket strandra amíg szobatiszta nem lesz?

Köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 19. 10:16
 12/30 anonim ***** válasza:
20%

"Vízbe szaratni"

Gratulálok a kedves válaszolónak... Te aztán kulturált egy ember vagy...

Egy 2 éves nem össze-vissza kakil, a lassan 2 éve lányom pl jelzi ha kakil, egyből észre veszem rajta hogy kell neki, még ha nem is szól.

Múlt héten voltunk balcsin, van itthon úszópelenka, de eszem ágában sem volt ráadni, minek? Tök kényelmetlenek, úgy kell ráfeszegetni majd lefeszegetni a gyerekről. Egész pici babaként adtam rá természetesen.

Másrészt meg az senkit nem zavar amikor emberek belehalnak a balcsiba? Beledöglenek az állatok, belesz.rnak a madarak és még sorolhatnám...

2016. júl. 19. 10:28
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk olyan úszóbugyija van, ami oldalt a lábainál gumis, és kicsit bugyros. Vegyél neki ilyesmit, az tuti benn tartja a kakit ugyanannyira, mint az úszópelus.
2016. júl. 19. 10:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, ilyen van a babánknak: [link]
2016. júl. 19. 10:45
 15/30 anonim ***** válasza:
79%
dehogy drága. potom pénzért veszel a dm-ben, most akciós is, a rossmannban meg eleve olcsóbb is. de mivel ennyire ellenkezel, meg szerinted drága, feleslegesen írok.
2016. júl. 19. 10:57
 16/30 anonim ***** válasza:
65%
8-as mit szilnal ha a te gyereked uszkalna mas gyerek kakijaval? Biztos orulnel neki. Ha nincs penz uszopelenkara ne vigye strandra. Vegyene egy felfujhato medencet az pancsoljon ott.
2016. júl. 19. 11:10
 17/30 anonim ***** válasza:
16%
12-es 😆👏 bravooo
2016. júl. 19. 11:13
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

Úgy bírom ezt a szülői hozzáállást, hogy mert ő gyerek neki szabad. Az ilyen szülők miatt nézik ki mindenhonnan a gyerekeseket.

Igen, muszáj rá adni. Nem hiszem, hogy ezen a 800 ft-on múlik a nyaralásotok.

2016. júl. 19. 11:41
 19/30 anonim ***** válasza:
58%
Amikor a lányom volt ennyi idős, és nem volt még szobatiszta, ő is csak fürdőbugyiban volt a Balaton-parton. Igazából reméltem, hogy segíteni fogja a pelus elhagyását, nálunk nem jött be, de többeknél igen. Medencés strandon viszont adtam rá úszópelust, ott fél százalék esélyt sem akartam adni a balesetnek.
2016. júl. 19. 12:29
 20/30 A kérdező kommentje:

Mért mennyibe kerül most a dm-ben?

Igazából szerintem a fürdőpelus egy jó marketing fogás csak a gyártók részéről, mert ötször annyiért árulják mint a rendes pelust és még eldobható is, két nap nyaralásnál elfogy egy csomag, ami kb 2000 Ft. Ahogy írtam nem is túl jó semmire mert max a kakit tartja bent valamennyire, ideig-óráig. Az én gyerekem még soha nem kakilt a vízbe, mert szerintem egyszerűen ott nem olyan a környezet (nem tud elvonulni és leguggolni pl.), plusz mindig ugyanakkor szokott.

Amit az egyik válaszoló linkelt az fürdőnadrág, és végül is az én kérdésem pont erre vonatkozott, hogy elég-e rá egy fürdőnadrág, amit elég egyszer megvennem, vagy mindenképp úszópelus kell-e, de ezek szerint nem.

Szóval azt hiszem túltárgyaltuk ezt a kérdést :-)

2016. júl. 19. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!