2 évesemre muszáj úszópelust adnom a strandon? Nem elég egy fürdőbugyi ha vízbe megyünk?
Az úszópelus is úgyis csak arra van hogy a kakit bent tartsa, a pisi átfolyik rajta. Ugyanez van akkor is ha fürdőruha bugyit adok rá nem? Még nem szobatiszta, de kétlem hogy a vízbe kakilna. Amikor kijövünk a vízből akkor persze visszaadnám rá a sima pelust.
Az úszópelus baromi drága, egy strandolás alkalmával 2-3 is elfogy, és olyan feleslegesnek érzem.
Biztos, h eszembe nem jutna a gyerek úszópelenkáján spórolni, Müllerben szoktam venni, fogalmam sincs mennyi a sajátmárkás, de egyszer se emiatt kellett koplalni...
Amíg nem szobatiszta, akkor is rá fogom adni, ha kilométerekkel előbb kiszagolom, h mire készül, mert annak nem a vízben a helye és kész. Igaz, azzal is tisztában vagyok, h valszeg rengeteg felnőtt is belepisil a vízbe, de egyrészt ebbe így nem akarok belegondolni, másrészt meg attól, h más paraszt, nekünk nem kell annak lenni :P
"Egy családi strandoláshoz képest elenyésző az ára."
Ezt nem igazán értem. Mi max hazafelé egy fagyit eszünk (de van, hogy csak a gyerkőc eszik 1 gombócot), ennyit költünk a strandon, semmivel sem többet.
7000 Ft a legközelebbi strandra a belépő az egész családnak. Ez sem a szomszédban van. Kb 50 km. Ha hozzáadom a benzinpénzt + lehet hogy mi is fagyizunk egyet, akkor az úszópelus ára nem számít. A rossmanban 1200 Ft 10 db. Ez 2-3 napra elég. Ha a szabadstrandra mennénk gyalog, akkor pedig főleg nem számítana az ára.
Szerintem csak annyira kényelmetlen, mint egy sima pelenka. Mivel itthon is ráadom a pelust, hogy ne piszkítsa össze a lakást és magát ezért másokat is megtisztelek vele.
A kérdező pedig az árát sokalta. Több helyen szét lehet nézni. Van olcsóbb, drágább. Helyi face csoportpkban ingyen elvihető.
Ha legalább egy éve atombiztosan szobatiszta, akkor ne adj rá.
Amúgy meg nem tudom, miért ne adnál...Eszembe nem jutott soha, 3 gyerekem van. Otthon úgy fürdeted, ahogy akarod, de strandon...
Utolsó ez baromság amit írsz.
Egyébként van rá pénzem csak feleslegesnek tartom. A pénzt meg nem az ablakon akarom kidobni.
Szerintem tudja a kérdező, mi a különbség, éppen ezért tette fel a kérdést: ha az úszópelus csak a kakit tartja bent, akkor vajon nem elég-e egy sima fürdőgatyó, ami szintén bent tartja a kakát.
(mert hogy a hígfosás az úszópelusból is kijön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!