A gyereketek megmarad a bevásárlókocsiban?
18 hónapos a lányom, de egyszerűen bemegyek vele egy üzletbe, 5 perc után nem akar már az kocsiban ülni, feláll, sír..
Gyakorlatilag tegnap is elmentem vele és kb 20 dologból 8-at tudtam megvenni, mert felállt a kocsiban, meg ugrált benne, ki kellett vennem, kézben nem bírom fogni órákig meg tolni még a kocsit is, egy ekkora gyerek meg még nem tud úgy jönni szépen mellettem, ahogy elengedném 10 mp alatt elfutna előlem. Ti hogy vásároltok? Már ki vagyok ettől (is) komolyan... A férjem reggeltől estig dolgozik, nekem nincs kedvem este 7-kor menni, én szívesen elintézném normálisan napközben, de hát nem lehet..Akinek gyereke van az mind akkor megy csak vásárolni amikor a gyereket le tudja passzolni? Vagy nem értem komolyan.

Semmiben nem maradt meg soha, a bevasarlokocsit egyenesen gyulolte az elso perctol kezdve. Babakocsit szintúgy. Csatos hordozot szintugy. Azt az autos bevasarlokocsit szintugy.
Ideig-oraig le tudtam ugy neha kotni, hogy adtam a kezebe vmi nasit, es azt eszegette. Amugy meg rohantam utana, es a remalmom, hogy imadott elbujni pl. ruhák közé, igy en is kb. megkopaszodtam egy-egy bevásárlás végére.
Most 2,5 éves, annyival jobb a helyzet, hogy most mar néha elvan a mini bevasarlokocsival, bar telepakolja mindennel, ami megtetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!