Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyereketek megmarad a...

A gyereketek megmarad a bevásárlókocsiban?

Figyelt kérdés

18 hónapos a lányom, de egyszerűen bemegyek vele egy üzletbe, 5 perc után nem akar már az kocsiban ülni, feláll, sír..

Gyakorlatilag tegnap is elmentem vele és kb 20 dologból 8-at tudtam megvenni, mert felállt a kocsiban, meg ugrált benne, ki kellett vennem, kézben nem bírom fogni órákig meg tolni még a kocsit is, egy ekkora gyerek meg még nem tud úgy jönni szépen mellettem, ahogy elengedném 10 mp alatt elfutna előlem. Ti hogy vásároltok? Már ki vagyok ettől (is) komolyan... A férjem reggeltől estig dolgozik, nekem nincs kedvem este 7-kor menni, én szívesen elintézném normálisan napközben, de hát nem lehet..Akinek gyereke van az mind akkor megy csak vásárolni amikor a gyereket le tudja passzolni? Vagy nem értem komolyan.

2020. jún. 23. 12:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
Ja és egyedül én nem csináltam nagy bevásárlásokat ,csak ami kell éppen ebédre ,nasi a gyereknek ilyesmi ...olyankor vittem kosarat kézben és babakocsi ,ha meg nincs kosár akkor a babakocsira tettem szatyrot vagy a babakocsi aljába pakoltam és így vásároltam ...mondjuk én külföldön élek és itt minden anyuka így csinálja ,sőt láttam olyat hogy 2 gyerekkel volt és meg kértek az egyik ott dolgozót ,hogy segítsen neki és az ment utána kosárral és pakolta neki amit mondott. Külföldön ilyen téren jók !legalábbis itt ahol élek...
2020. jún. 25. 12:38
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmiben nem maradt meg soha, a bevasarlokocsit egyenesen gyulolte az elso perctol kezdve. Babakocsit szintúgy. Csatos hordozot szintugy. Azt az autos bevasarlokocsit szintugy.

Ideig-oraig le tudtam ugy neha kotni, hogy adtam a kezebe vmi nasit, es azt eszegette. Amugy meg rohantam utana, es a remalmom, hogy imadott elbujni pl. ruhák közé, igy en is kb. megkopaszodtam egy-egy bevásárlás végére.

Most 2,5 éves, annyival jobb a helyzet, hogy most mar néha elvan a mini bevasarlokocsival, bar telepakolja mindennel, ami megtetszik neki.

2020. jún. 28. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!