Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyereketek hajlandó...

A ti gyereketek hajlandó bentmaradni a bevásárlókocsiban?

Figyelt kérdés
Az enyém 2 éves, egyszerűen képtelenség beleültetni, annyira utálja. Ha bennevan, akkor pedig kiabál vagy keservesen sír, hogy kivegyem..
2016. júl. 17. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

És áll fel benne és muszáj kivenni viszont akkor lőttek a vásárlásnak mert utána kell rohanni és visszapakolni amit levett a polcról..

Ha van valakinek javaslata én is szívesen fogadom! (Semmi nem jött be eddig)

2016. júl. 17. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nekem mindegyik bennemaradt.

KEzdetben még túl kicsi volt (kb egy éves) ahhoz, hoyg kiugráljon, késöbb ha megpróbált felállni,egyböl visszaültettem és soha nem engedtem sem felállni, sem kimászkálni. Ha következetes vagy, akkor elég hamar megszokja.

2016. júl. 17. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk attól függ, hogy milyen a kedve. Az esetek nagy többségében bent ül, ami nálunk bevált, hogy megnézegethet mindent, ami tetszik neki. A gyümölcsöket, zöldségeket pl ott tanította meg neki a férjem. Ha valamiért nem akar bent maradni, akkor kivesszük és sétálnia kell velünk, ha futkozik össze-vissza, akkor vége a vásárlásnak, ezt már ő is tudja, így inkább nem kísérletezik. Ami még nekünk bevált régebben, hogy valamit a kezébe adtunk, és nagy feladatként rábíztuk, hogy majd ő fogja odaadni a pénztáros néninek, és hű ez mekkora dolog és amíg vásároltunk, addig végig ezt mondogattuk neki. Volt már rá példa viszont, hogy semmi nem használt, sem kint nem volt jó, sem bent, akkor extra gyors sebességre kapcsoltam (muszáj volt bevásárolnom, mert a dédi várta, hogy vigyem a cuccokat), csak szórtam be mindent és spuri kifelé.
2016. júl. 17. 16:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Minimum mégegy embert kell vinnem magammal bevásárolni, mert kell fogni a gyerek kezét.

Valamelyik nap az utolsó pillanatban kapta fel a mostohatestvére a Pennyben egy másik bevásárlókocsi elől..

Gondolom, ez már a dackorszak kezdete lehet, mostanában mindenre "NEMNEMNEM" a válasz.

Próbáltam következetes is lenni, kedves is,szigorú is, de semmi sem vált be. Olyan mintha rettegne a kocsiban.

2016. júl. 17. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem retteg. Csak korlátozza és ezt utálja. Ha sír, akkor kiveszed, hát sír. Ebben a korban nagyon tudnak manipulálni és drámázni.
2016. júl. 17. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
2 éves múlt, következetesen van nevelve így tudja, hogy ott kell maradnia! A nyilvános és az otthoni hisztiket is kb 1 perc alatt lerendezem.....
2016. júl. 17. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
én általában adok neki valamit amit megveszünk és nem tud benne nagy kárt tenni. pl.: papírzsepi vagy popsitörlő. vagy múltkor adtam neki amit tenni akartam a kosárba és ő pakolta tovább... tehát ha ül "egyedül" és unatkozik akkor az én két éves fiam is fészkelődik.
2016. júl. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!