A bevásárlókocsikon található kis lehajtható szerkezet
az táskatartó vagy gyerekülés?
Figyelt kérdés
Tegnap a Lidl-s bevásárlókocsiba beszorult a fiam. Negyed óráig küzdöttem vele, szegényke meg már bömbölt. Bővem még a 15kg-os súlyhatár alatt van. A lábbedugós részét találtam nagyom picinek utólag.
Még mielőtt írok egy reklamáló levelet jó lenne megtudnom egyáltalán mire való. De az biztos többet ott nem vásárolok.
Nekem mintha úgy rémlene hogy odavan rajzolva egy kép hogy babáknak 15kg-ig.Ez a Tescoba volt,nem tudom Lid-be mi van.
2011. dec. 10. 08:44
2/17 anonim válasza:
Az mindenhol a gyerekülés, legalábbis én úgy tudom
2011. dec. 10. 09:07
3/17 A kérdező kommentje:
A TESCO-s kocsiba simán be-ki fér.
Gondolom aki ezt a jó kis kocsit kifejlesztette nem járt még boltba egy kisgyerekkel. Dehát én már nem is fogok oda menni. Azért se.
2011. dec. 10. 09:15
4/17 anonim válasza:
Az gyerekülés, mindenhol rajta van a kg.
Mi a Lidl-be járunk legtöbbször, 12 kg a kisfiam, semmi gond nem szokott lenni!
2011. dec. 10. 10:56
5/17 anonim válasza:
nem tudok érdemben hozzászólni,mert a lányom még kicsi,és nem használja,de nem lehet,h bár a súlyhatár alatt van a gyermeked,de a sok ruha miatt lett szűk a hely?számold bele,h tél van,és vastag a naci meg minden..
2011. dec. 10. 11:04
6/17 anonim válasza:
az én kislányom 3 éves és simán ki be rakom és nem szorul be.nem lehet hogy te vagy a béna?
2011. dec. 10. 11:35
7/17 anonim válasza:
Az biztos, hogy gyerekülés, de én is jártam már így, pont a Lidl-ben! Mióta a téli bakancsot hordja a fiam, azóta alig tudom betuszkolni a lábát a nyíláson, nagyon szűk. Kifelé meg egyáltalán nem jön ki. Úgyhogy én azóta azt csinálom, hogy mielőtt beteszem vagy kiveszem a gyereket, leveszem a cipőjét, utána visszaadom rá! Így nincs beszorulás. De tény, hogy más áruházak kocsiján kicsit nagyobb a hely a lábnak, de ezért nem érdemes reklamálni szerintem, úgysem fogják lecserélni a kocsikat.
2011. dec. 10. 12:16
8/17 anonim válasza:
Mi is a Lidliben (is) szoktunk vásárolni, de a jó 3 éves fiam a maga 17 kilójával és 27-es hótaposójával szűkösen, de bele fér. (igaz, nekem is úgy rémlik, hogy 15 kilóig ülhetne bele, de néha még szeretne ott ücsörögni benne)
2011. dec. 10. 13:20
9/17 A kérdező kommentje:
Valóban én vagyok a béna. Le kellett volna venni a csizmácskáját. Hát,télen nem kell Lidibe mennem gyerekkel.
2011. dec. 10. 13:30
10/17 anonim válasza:
A Lidl-ben én is mindig megszenvedem a ki- és berakást! És nem csak téli cuccban!
De a legjobb, hogy sok helyen még az a hülye kis kapu is van, amin át kell tolnod a kocsit és addig ugye ki kell venned a gyereket, ha ez nem jutott kint eszedbe, szóval akkor 4x kell ezt a procedúrát végigcsinálni!
Aztán meg a nyanyák és a taták tolakodnak vagy totyognak előtted és még a meghirdetett akciós cuccokból sincs!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!