Jó ez a gyerekülés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
szeretném lecserélni fiam ülését,mert kinőtte.most akciós a brendonban,de nálunk nincs,igy szállíttatnám,de igy ugye nem látom h milyen a minősége.érdemes megvenni?előre is köszönöm.
Én is kérdeztem itt egyszer ülésről, és engem meggyőztek, hogy válasszak drágább, de megbízható BeSafe-et.
Inkább tegyetek még félre egy kicsit szerintem, mert bár lehet, hogy semmi baj nem lesz, de ha mégis, és egy olcsóbb nania törik ketté a kicsi alatt, soha nem bocsájtod meg magadnak, hogy ha csak egy kis esély is van rá, lehet, hogy a besafe egyben maradt volna.
Néztük a Gracot is, de kemény, és olyan vékony, törékeny hatást keltett számomra.
A kényelem is fontos szempont, főleg ha sokat autóztok, Naniát nem láttam, de Gracot biztosan nem vennék (ha ugyanarra a 15-36 kg-osra gondolunk)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!