18 hónapos a lányom, de egyszerűen bemegyek vele egy üzletbe, 5 perc után nem akar már az kocsiban ülni, feláll, sír..
Gyakorlatilag tegnap is elmentem vele és kb 20 dologból 8-at tudtam megvenni, mert felállt a kocsiban, meg ugrált benne, ki kellett vennem, kézben nem bírom fogni órákig meg tolni még a kocsit is, egy ekkora gyerek meg még nem tud úgy jönni szépen mellettem, ahogy elengedném 10 mp alatt elfutna előlem. Ti hogy vásároltok? Már ki vagyok ettől (is) komolyan... A férjem reggeltől estig dolgozik, nekem nincs kedvem este 7-kor menni, én szívesen elintézném normálisan napközben, de hát nem lehet..Akinek gyereke van az mind akkor megy csak vásárolni amikor a gyereket le tudja passzolni? Vagy nem értem komolyan.
Én is, 5 percig el is van vele max, eljátszik a kulcsával, vagy adok valamit a kezébe, aztán addig tart kb, 5 perc max..
Lehet az én gyerekem akkor ADHD-s, már gondoltam rá..
2020. jún. 23. 12:46
12/22 anonim válasza:
ez természetes, ne aggódj a gyereked normális az enyém a babakocsit is utálta, most 14 éves és semmi baja
a boltban hordozókendőben vittem
2020. jún. 23. 12:52
13/22 anonim válasza:
Imádják mindannyian. Ha zsák bolha effektus van, akkor kapnak egy fél kiflit a kezükbe. 😊
2020. jún. 23. 13:06
14/22 anonim válasza:
A miénknek volt korszaka mikor nem ült meg benne, kinőtte.Ez nem kifejezetten nevelés kérdése, simán nem bírt pár percnél tovább elülni a hátsóján.Ettől még nem lesz ADHD-s a gyerek csak ebben a korban igényük van a mozgásra.:)Most már simán lehet vele menni vásárolni, előtte meg van beszélve, hogy na most ez meg az lesz és vígan el van.Mielőtt elindultok beszélgess vele el ilyen témában, előbb-utóbb oda fog érni, hogy megérti.Később könnyebb lesz vele.Őszintén szólva én csak simán villámgyorsan vásároltam, céltudatosan, közbe beszéltem hozzá, a nagyobb bevásárlásokat meg vagy az apjával együtt csináltuk, hogy mindig menni tudjon valamelyikünk vele.
2020. jún. 23. 13:06
15/22 anonim válasza:
A férjem gyakran megfordítja a bevásarlókocsit és akkor menetiránnyal szemben van a kisfiunk. Illetve a kezébe adjuk, ami nem törékeny és ő teheti be a kocsiba.
2020. jún. 23. 13:24
16/22 anonim válasza:
Ó ilyenkor még áldott jó gyerek volt! Ahogy nőtt egyre rosszabb lett! Csak akkor viszem boltba ha nagyon nagyon nagyon nagyon de tényleg nagyon muszáj!
A kisebbel soha semmi gond nem volt, annyira unta a vásárlást hogy sokszor el is aludt
2020. jún. 23. 13:38
17/22 anonim válasza:
A fiam nem ült meg a bevásárlókocsiban,vele hármasban mentünk nagybevásárolni, egyikőnk a bevásárló kocsit a másik a babakocsit tolta, kisebb vasárlásra meg babakocsival mentünk.
A lányom nagyon jól elvan a bevásárlókocsiban. A Lidl-ben pedig a kis gyerekkocsit szokta tolni, nagyon élvezi.
Tescoban, Auchanban vannak ezek az autós kocsik, abbais szeretnek ülni,csak azt dög nehéz tolni, én utálom (mondjuk ritkán is járunk ezekbe a boltokba).
2020. jún. 23. 13:39
18/22 anonim válasza:
A lányom sose ült bele, ordít ha belerakom, mindig apjával együtt megyünk, ő fut utána, én vásárolok.
2020. jún. 23. 14:15
19/22 anonim válasza:
Pont ezért nem megyek gyerekekkel nagybevásárolni. A helyi kis pékség vagy hentes oké, de a nagy szupermarketbe bemenni velük egy kamikaze hadművelet. Menj este, ha hazaért a férjed. Nehéz elindulni, mert fáradt vagy, de hidd el, imádni fogod. Végre oda tudsz majd figyelni, mit veszel, nyugodtan át tudod gondolni, milyen akciót érdemes kihasználnod, stb. Ha már nagyobb, érettebb lesz a gyerek, akkor nekifuttok újra a közös bevásárlásnak.
2020. jún. 23. 15:04
20/22 anonim válasza:
Kedves kérdező ugyan már ! Csak mert nem ül meg a bevásárló kocsiban ,akkor egyből ra mondod ADHD-s. Vagy miért írod ezt? Teljesen normális ,ha nem marad meg! Nálunk is ebben a korban volt ilyen ,máskor meg meg ült benne. Mondjuk ő általában akkor nem amikor fáradt volt vagy éhes ,akkor volt fogzas éppen ...lehet nálatok is ez van! Ebben a korban bármi lehet amiért nem marad meg! Szóval valószínűleg nem jó időpontban mész vele ! Próbáld meg ki ismerni jobban a gyermeked! De ne mondj ilyet egyből hogy beteg ,csak mert korához megfelelően éppen hisztizik stb.. Az is kihat a gyerekre ,ha már eleve így mész vásárolni ,hogy félsz megint az lesz mint mindig!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!