Milyen fotókat láttatok már gyerekről facebook-on, amiről azt gondoltátok, hogy nagyon nem oda való?
Figyelt kérdés
Sokat lehet olvasni, hogy a szülők az első bilizéstől kezdve mindent kiposztolnak, de igazából én ilyennel még soha nem találkoztam, ti igen? Vagy mondjuk ha nem is ilyennel, de milyen "nem oda való" vagy egyéb szempontból "gáz" képekkel találkoztatok már ott?2020. jún. 22. 10:45
31/34 anonim válasza:
Biztos nincs sok gyerekes ismerősöd. Nekem egyre több van. És ezeket olyanok rakják ki akiket amúgy teljesen normálisnak ismertem meg.
32/34 A kérdező kommentje:
Vannak azért (29 éves vagyok), de mondjuk eszembe jutott közben, hogy még évekkel ezelőtt leállítgattam a követését vagy töröltem azokat, akik folyton hülyeségeket posztoltak, úgyhogy itt lehet a kutya elásva :)) Biztos az ilyenek tesznek ki hülyeségeket a gyerekükről is, ha már van nekik.
2020. jún. 22. 15:27
33/34 anonim válasza:
Facebookozni nem szoktam, de instán néha belefutok ilyenekbe. Nálam a hisztiző gyerek veri ki a biztosítékot. Minek kell kitenni, hogy taknya nyála egybefolyik a gyereknek? Jah, tudom, milyen cuki, mert az apja útán nyíg...
Másiknál meg azt láttam, hogy mekkorát fsott a gyerek. És ezeket mind több ezres követőtáborral rendelkezők. Ennyi eszük van.
34/34 anonim válasza:
Nem az hanem legalább ha pucér képet tesz fel valaki a gyerekéről legalább csillaggal takarja már el a nemiszervét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!