Milyen fotókat láttatok már gyerekről facebook-on, amiről azt gondoltátok, hogy nagyon nem oda való?
Nekem eddig a legdurvább a köldökzsinór elvágos volt. Kép szelén meg lehetett csodálni anyuka alfelét alatta csupa vér. 🤢
De amúgy igen a szoptatós, meztelen, kakás képeken túl az is kiborító mikor minden nap pakolja ki a képeket
Wáó.. Valaki sorban lepontozza azt aki a szoptatós képeket is megemlíti..
Hm.. Meséld el kedves lepontozó minek kell mutogatni valakinek a mellét ahogy épp rajta van a gyerek? Ezt sosem értettem.. Ahogy a nyílvános feltűnési viszketegséggel rendelkező szoptatósokat sem.
28-as
A nyilvános feltűnési viszketegséggel rendelkező szoptatók úgy gondolják, hogy megváltják a világot azzal, hogy úgymond “felvàllalják” ezt a dolgot, harcos anyának képzelik magukat, mert szembemennek a normákkal.
Bizonyos szinten egyetértek ezzel, hisz valóban túl van szexualizàlva a női mell, az anyatejjel való tàplálás egy rejtegetni való dolog lett, amivel szintén nem értek egyet, hisz mi sem természetesebb, minthogy diszkréten megszoptatod a gyermeked ahol éppen megéhezik. Itt azzal van gond, hogy a gyereket felhasználva gázol àt az ilyen nő magán a gyermekén, és mindenkin, aki nem tud vagy nem akar szoptatni. Lehet erről szépen megfogalmazott szöveget kitenni, lehet szép grafikákat használni, de a sajàt szoptatott gyerek túl intim szerintem,
Maximum a szűk családra tartozik. Mondom ezt úgy, hogy engem nem sokkol egyáltalán a női mell És a rajta csüngő újszülött látványa a közösségi médiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!