Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen fotókat láttatok már...

Milyen fotókat láttatok már gyerekről facebook-on, amiről azt gondoltátok, hogy nagyon nem oda való?

Figyelt kérdés
Sokat lehet olvasni, hogy a szülők az első bilizéstől kezdve mindent kiposztolnak, de igazából én ilyennel még soha nem találkoztam, ti igen? Vagy mondjuk ha nem is ilyennel, de milyen "nem oda való" vagy egyéb szempontból "gáz" képekkel találkoztatok már ott?

2020. jún. 22. 10:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk alapból nem értem ha a gyerek épp összefossa magát miért a telefon után nyúl valaki hogy lefotozza, miért nem teszi rendben mihamarabb???
2020. jún. 22. 12:43
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Oké, hogy a cuki emlékeket megörökítjük, de mit akar egy összekakilt képel? 20 év múlva könnyes szemmel azt fogja nézegetni, vagy mi?
2020. jún. 22. 12:46
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az összes ilyen. Illetve ez így túlzás, de sosem értettem miért kell 2 naponta felpakolászni a képeket szerencsétlenekről ahogy ugyan olyan pózban fekszenek csak nem kék hanem zöld zokniban. Ha mennek valahova, ha van valami program oké rakja fel. De nem hiszem, hogy van olyan élő ember akit érdekel 2 naponta másnak a gyereke ahogy fekszik az ágyon. Abszolút nem értek vele egyet, hogy csóri gyerekeket napi szinten mutogatják. Főleg mert sajnos azt látom, hogy aki ennyire mutogatja a családi idillt ott mindig van nem kevés bizonytalanság és a képekkel próbálja magát is meggyőzni, hogy minden oké.
2020. jún. 22. 13:04
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig a legdurvább a köldökzsinór elvágos volt. Kép szelén meg lehetett csodálni anyuka alfelét alatta csupa vér. 🤢

De amúgy igen a szoptatós, meztelen, kakás képeken túl az is kiborító mikor minden nap pakolja ki a képeket

2020. jún. 22. 13:13
 25/34 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem egyik sem odavaló, 2,5 éves a lányom, de egyetlen egy képet sem töltöttem fel róla.
2020. jún. 22. 13:30
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában divat, hogy “ne csak a szépet mutassuk” , illetve a különböző , ún. real life tartalmak, melyek anyuka szuperségét hivatottak bizonygatni a közösségi médiában. Csak épp ilyenkor elvész, hogy ott az ártatlan, magatehetetlen kisgyerek/csecsemő, aki miatt baromi etikátlan ilyen prosztó módon az emberek arcàba tolni a sz**os, h*gyos, bilis , maszatos, magzatmázas, méhlepényes, Anyatejes, stb. képeket. Ezek nem a gyerekről szólnak, hanem anyuka magamutogatásáról, aminek a gyerek az áldozata. Nade..én úgy gondolom, hogy aranyos, jó minőségű családi fotóknak van helye a közösségi médiában, nekem speciel nem lenne ezzel bajom igy felnőttként, ha anyukám megosztotta volna. De hogy virítok az ultrahangon, vagy magzatmázasan fekszem a karjaiban, szívom a mellét...azt nagyon nem. És számtalan ilyen van sajnos.
2020. jún. 22. 13:38
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a véres mellbimbó verte ki a biztosítékot. De szerencsére a FBnál is.
2020. jún. 22. 13:56
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Wáó.. Valaki sorban lepontozza azt aki a szoptatós képeket is megemlíti..

Hm.. Meséld el kedves lepontozó minek kell mutogatni valakinek a mellét ahogy épp rajta van a gyerek? Ezt sosem értettem.. Ahogy a nyílvános feltűnési viszketegséggel rendelkező szoptatósokat sem.

2020. jún. 22. 14:33
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

28-as

A nyilvános feltűnési viszketegséggel rendelkező szoptatók úgy gondolják, hogy megváltják a világot azzal, hogy úgymond “felvàllalják” ezt a dolgot, harcos anyának képzelik magukat, mert szembemennek a normákkal.

Bizonyos szinten egyetértek ezzel, hisz valóban túl van szexualizàlva a női mell, az anyatejjel való tàplálás egy rejtegetni való dolog lett, amivel szintén nem értek egyet, hisz mi sem természetesebb, minthogy diszkréten megszoptatod a gyermeked ahol éppen megéhezik. Itt azzal van gond, hogy a gyereket felhasználva gázol àt az ilyen nő magán a gyermekén, és mindenkin, aki nem tud vagy nem akar szoptatni. Lehet erről szépen megfogalmazott szöveget kitenni, lehet szép grafikákat használni, de a sajàt szoptatott gyerek túl intim szerintem,

Maximum a szűk családra tartozik. Mondom ezt úgy, hogy engem nem sokkol egyáltalán a női mell És a rajta csüngő újszülött látványa a közösségi médiában.

2020. jún. 22. 14:41
 30/34 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a sok választ! Elképesztő, amiket írtok, le vagyok döbbenve! Az én facebookomon valahogy nem jönnek fel ilyen képek, ezért azt gondoltam, ez csak valami városi legenda, vagy amolyan költői túlzásként fogalmaznak így, hogy még bilizős kép is van fenn a gyerekről... de ezek szerint nem, és még sokkal durvábbakat is feltesznek, mint amikre én gondoltam!
2020. jún. 22. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!