Milyen fotókat láttatok már gyerekről facebook-on, amiről azt gondoltátok, hogy nagyon nem oda való?
Én ritkán nézel fel FB-ra, így az idővonalat ritkán látom, de a messenger sztorikat végig szoktam böngészni.
Én rengeteg fürdetős (éppenhogy a hab valamit kitakar..), etetős-maszatos gyerekes vagy a születésnapjára, karácsonyra temérdek játékot kapó képek gurítanak be.
Amikor kirakják pl, hogy karácsonyra a 3 éves gyerek LCD TV-t kapott, mert vagy 50 ezer értékben játékokat, szerintem nem helyén való. Jó, hogy ilyet megtehetnek, de ezzel kiteszi a gyerekét annak, hogy később óvoda társai, iskola társai szekálni fogják pl. Meg a társai visszamondják neki, amit az ő szülei beszélgettek otthon, mikor látták a képeket.
Az ilyen szülőkkel nagyobb baj van, mint a gyerekekkel. Túl nagy a szereplési vágyuk, amit a gyereken keresztül vezetne le.
Meztelen képek. Nekem ez a legnagyobb halálom. Mi a jó istennek kell meztelenül mutogatni a gyereket?
Szoptatós kép.
A maszatos evős képpel bevallom, nem értem, mi a baj.
Engem az zavar, amikor az ismerősöm 3-4 éves gyerekéről még nem láttam olyan fotót, ahol ne lett volna cumi a szájában... Meg mikor a gatyájában matat a kissrác a képen. :O
Szülés-bilizés-kórházban infúzióra kötött gyerek sem értem, mit keres a fészen.
A szoptatós képektől a hideg kiráz.
Meg alapból minden "csakúgy" kép dicsekvés, felvágás, feltűnési viszketegség. Ha valakit érdekel a babám úgyis eljön megnézni.
Egyetértek. Szerintem is a szülés utáni babáról készült kép. És odaírják a nyaligátorok, hogy jaj de szép, miközben nem az...
De nekem a terhességi teszt, a pocakos fotó, illetve az ultrahangos kép sem tetszik a facebookon meg az instán. Nem oda valók azok SZERINTEM.
Én ha terhes leszek, biztos nem fogom a terhességi tesztet posztolni, sem a hasamat, sem az ultrahang képet ezek szerintem maradjanak meg nekünk, szóljanak nekünk(kettőnknek), ne másoknak.
Ha én gyermeket fogok várni, és szeretném megosztani az ismerőseimmel a facebookon, akkor max egy kiscipőről készült képet rakok fel, ha megszületett, akkor pedig a kis talpáról/vagy kezéről fotót. Meg azt is sokan csinálják, hogy odaírják hogy hívják, hány dkg, hány cm.
Szerintem ez sem tartozik másokra😊 Nekem bőven elég ha a családom illetve közeli barátok (akik számomra fontosak) ők tudják, hogy hívják a gyermekemet, és milyen mérettel, súllyal született.....senkinek nincs hozzá köze🙂
Meztelen fotók
Anyuka még feltett lábbal rajta az akkor kijött gyerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!