Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen fotókat láttatok már...

Milyen fotókat láttatok már gyerekről facebook-on, amiről azt gondoltátok, hogy nagyon nem oda való?

Figyelt kérdés
Sokat lehet olvasni, hogy a szülők az első bilizéstől kezdve mindent kiposztolnak, de igazából én ilyennel még soha nem találkoztam, ti igen? Vagy mondjuk ha nem is ilyennel, de milyen "nem oda való" vagy egyéb szempontból "gáz" képekkel találkoztatok már ott?

2020. jún. 22. 10:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%

Én ritkán nézel fel FB-ra, így az idővonalat ritkán látom, de a messenger sztorikat végig szoktam böngészni.

Én rengeteg fürdetős (éppenhogy a hab valamit kitakar..), etetős-maszatos gyerekes vagy a születésnapjára, karácsonyra temérdek játékot kapó képek gurítanak be.

Amikor kirakják pl, hogy karácsonyra a 3 éves gyerek LCD TV-t kapott, mert vagy 50 ezer értékben játékokat, szerintem nem helyén való. Jó, hogy ilyet megtehetnek, de ezzel kiteszi a gyerekét annak, hogy később óvoda társai, iskola társai szekálni fogják pl. Meg a társai visszamondják neki, amit az ő szülei beszélgettek otthon, mikor látták a képeket.

Az ilyen szülőkkel nagyobb baj van, mint a gyerekekkel. Túl nagy a szereplési vágyuk, amit a gyereken keresztül vezetne le.

2020. jún. 22. 11:21
 12/34 anonim ***** válasza:
85%

Meztelen képek. Nekem ez a legnagyobb halálom. Mi a jó istennek kell meztelenül mutogatni a gyereket?

Szoptatós kép.

2020. jún. 22. 11:38
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem gyerekről semmilyen kép nem való oda.
2020. jún. 22. 11:49
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

A maszatos evős képpel bevallom, nem értem, mi a baj.

Engem az zavar, amikor az ismerősöm 3-4 éves gyerekéről még nem láttam olyan fotót, ahol ne lett volna cumi a szájában... Meg mikor a gatyájában matat a kissrác a képen. :O

Szülés-bilizés-kórházban infúzióra kötött gyerek sem értem, mit keres a fészen.

2020. jún. 22. 11:55
 15/34 anonim ***** válasza:
94%
Ja, plusz soha nem szoktam kiposztolni a gyerekeim bizonyítványát, pedig kitűnőek voltak évekig...
2020. jún. 22. 11:55
 16/34 anonim ***** válasza:
59%

A szoptatós képektől a hideg kiráz.

Meg alapból minden "csakúgy" kép dicsekvés, felvágás, feltűnési viszketegség. Ha valakit érdekel a babám úgyis eljön megnézni.

2020. jún. 22. 12:06
 17/34 anonim ***** válasza:
64%

Egyetértek. Szerintem is a szülés utáni babáról készült kép. És odaírják a nyaligátorok, hogy jaj de szép, miközben nem az...

De nekem a terhességi teszt, a pocakos fotó, illetve az ultrahangos kép sem tetszik a facebookon meg az instán. Nem oda valók azok SZERINTEM.

Én ha terhes leszek, biztos nem fogom a terhességi tesztet posztolni, sem a hasamat, sem az ultrahang képet ezek szerintem maradjanak meg nekünk, szóljanak nekünk(kettőnknek), ne másoknak.

Ha én gyermeket fogok várni, és szeretném megosztani az ismerőseimmel a facebookon, akkor max egy kiscipőről készült képet rakok fel, ha megszületett, akkor pedig a kis talpáról/vagy kezéről fotót. Meg azt is sokan csinálják, hogy odaírják hogy hívják, hány dkg, hány cm.

Szerintem ez sem tartozik másokra😊 Nekem bőven elég ha a családom illetve közeli barátok (akik számomra fontosak) ők tudják, hogy hívják a gyermekemet, és milyen mérettel, súllyal született.....senkinek nincs hozzá köze🙂

2020. jún. 22. 12:09
 18/34 anonim ***** válasza:
95%
9es vagyok, kimaradt a felnőttnek öltöztetett baba/kisgyerek képek... Most nagyon "menő" az átlátszó csipke body... Meg ilyen mini szoknyák, popó villantás. Értem én hogy cuki a popó, meg a combi, de ne felnőttes csipke csodában meg mini bőr bugyiban mutogassuk a Facebookon... Meg kiakasztanak a 2-3 évesek körömlakkos képei, meg amikor anyuka direkt kiruzsozza a gyereket, kifesti a pilláit. Meg amikor nyomja a baba-gyerek szépségversenyen...
2020. jún. 22. 12:15
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

Meztelen fotók

Anyuka még feltett lábbal rajta az akkor kijött gyerekkel

2020. jún. 22. 12:22
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy fb oldalon volt egy poénosnak szánt poszt egy nyakig összekakált kisbabával. Erre a sok unatkozó szuperanyu sorra töltötte fel a komment szekcióba a saját fotóját. Vagyis hát amit a saját gyerekéről lőtt, mikor azok nyakig voltak összekakilva. Így egymás alatt több száz telibekakilt gyerek fotója díszelgett. Csodás volt. És ez még nem is saját idővonal volt (az se jobb) hanem egy nyilvános fb oldal, ahol bárki megnézhette ezeknek a babáknak a megalázó fotóit.
2020. jún. 22. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!