Milyen fotókat láttatok már gyerekről facebook-on, amiről azt gondoltátok, hogy nagyon nem oda való?
Igen ez a közvetlenül szülés utáni mázas, véres, ráncos, szürke színű gyerek a gyulladt szemű kismacska tekintettel borzasztó. Nem értem komolyan hogy nem bírnak várni még pár órát, hogy ne egyből egy megalázó, gusztustalan képpel indítsa a gyerek a karrierjét akaratlanul a közösségi médiában? Ennyire azért nem kíváncsiak arra a gyerekre az emberek, hogy szülés után ez legyen az ember első dolga...
A másik a pucér gyerekek szegények, láttam már olyat, hogy anyuka hobbi szinten töltötte fel a földön fetrengő, rákvörös fejjel üvöltő gyereket. A szoptatós képek is ilyenek számomra amikor minden látszik. A nyakig fosta magát vagy bilin ülő képek sem tartoznak a világra.
Nyilván mindenki döntse el egyénileg, hogy mi fér bele de én kb soha semmit nem töltök fel a gyerekről.
- Épp akkor bújt ki, vagyis még mázas, véres egyebek.
- Premierben a kuki/nuni
- Nyakig szart gyerek
Nekem halálom, amikor az evés közbeni maszatos gyerekeket töltik fel. Cuki, persze, de amúgy senkit sem érdekel, amikor fülig répapürével van borítva szerencsétlen. Én sem örülök neki, ha evés közben figyelnek, fotózást nem is engedek ilyenkor, feltöltést meg pláne, szóval ezt nem is értem, hogy valaki a gyerekével szemben hogy engedheti meg magának.
Más, premier plánban viruló pelenkátlan képeket, nyakig kakisan, fürdetés közben vagy pucéran szaladgálva szerencsére nem szoktak feltölteni az ismerőseim, de az is ilyen lenne.
Meztelen képek
Kakis képek
Sírós képek
Fürdős képek
Szoptatós képek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!