Szóvá tetted volna ezt, vagy hagytad volna a gyerekeket?
Én értem miért akadtal ki! Nálunk a párom lánya ilyen... Otthon másik 3 tesó lóg a nyakán és gondolom mindegyik kiskorától kezdve azt kapta, hogy hagy csináljon azt az anyja, amit akar, hogy a kezébe lett nyomva a telefon nézzed vagy ha nagyobb játszon vele!
Én sem szeretném, ha az én gyerekem ezt tanulna meg. Múltkor pl Monopolyztunk és a párom lánya azt mondta, hogy azért nem játszik velünk, mert "ez sz@r".... Nagyon kiakaszto! Nem is akar kinn lenni vagy játszani velünk, csak a telefon van a kezében vagy a tablet..
Úgy látom, elég sokan az illető ellen vannak.
Én viszont úgy gondolom, hogy jogosan akadt ki. Leszólják azért, mert elmegy kirándulni, és próbálja helyesen nevelni a gyerekét ebben az elfajzott világban? Teljesen jól teszed. Az meg szintén nincs rendben, hogy 7 évesen a tabletet nyomkodja. Nem te vagy a hibás, az anyósodék nem szabnak határokat, és túl engedékenyek a gyerekkel.
Egyébként szerintem aranyos és szép, hogy így odafigyelsz arra, hogy mit csinál a gyerek, és nem adsz a kezébe szart, hanem kiviszed sétálni, töltesz vele időt és kommunikálsz vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!