Van itt olyan anya, aki nagyon nagy részben apa "nélkül" neveli a gyerekeket?
Nem magyar származású a párom, de Magyarországon élünk. A kérdésekre a válaszokat figyelve, mindenki azt írja, hogy a gyerekeket közösen vállalták, apa nagyon sokat szeret foglalkozni a gyerekkel, stb... Nekem a párom nem ilyen. Nem azt jelenti, hogy egyáltalán semmi, de pl én fürdetek, fektetek, öltöztetek, etetek, ilyenek. Ettől van a gyerekekkel, egyszerűen ezeket én csinálom.
Van itt olyan anya, aki többnyire egyedül látja el a gyerekeket? Zavar titeket? Természetes? Van más segítségetek vagy egyedül vagytok ezzel a hétköznapokban?
Nekem magyar ízig vérig a férjem, mégis egyedül nevelem nagyon nagyrészt a gyereket.
Ő reggel elmegy 5kor dolgozni, este 7 mire hazaér. Ez megy hétfőtöl altalában szombatig. Ha szabad a szombatja, illetve vasárnap otthon végzi a dolgát (favágás, autók karbantartása, most pl felújítjuk a házat, ő csinálja)
A gyerek 0-24órában velem van, egyedül annyit vannak kettesben míg én este lefürdök annab a kb 10percben. Az egész háztartást (minden nap főttkajával) egyedül viszem az első naptól, segítségem sosem volt. Emellett a fűnyírás, udvarrendezés is az én szívügyem, azokat is én csinálom. Amíg voltak állataink(disznó, tyukok, birkák) az ő etetésük us volt, hogy rám maradt (de ezt feladtuk pár hónapja)
14hós a fiunk, nem azt mondom, hogy néha nem esne jól egy kis szabadidő, de nekünk ez így megfelel. Néha elfáradok, akkor megbeszéljük a dolgokat, tartunk egy összebújós estét miután a gyerek elaludt, és másnaptól minden megy tovább. A napokban teszteltem pozitívat, szóval lassan a 2 gyerekkel fogom ezt csinálni, és nem ijedek meg a feladattól.
🙋♀️🙄
Igen zavar, regényeket tudnék írni..
8-as! Nem akartalak megbántani, csak hányszor hallottam màr, hogy a vezetők nem csinálnak semmit, bezzeg a "melós"(ők maguk hívják így magukat). Aztán meglepődnek, mikor beszélgetès közben kiderül, hogy èn még alig láttam a fèrjem a héten, ők meg délutánonként együtt vàsàrolgatnak...
6-os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!