Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anya, aki...

Van itt olyan anya, aki nagyon nagy részben apa "nélkül" neveli a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Nem magyar származású a párom, de Magyarországon élünk. A kérdésekre a válaszokat figyelve, mindenki azt írja, hogy a gyerekeket közösen vállalták, apa nagyon sokat szeret foglalkozni a gyerekkel, stb... Nekem a párom nem ilyen. Nem azt jelenti, hogy egyáltalán semmi, de pl én fürdetek, fektetek, öltöztetek, etetek, ilyenek. Ettől van a gyerekekkel, egyszerűen ezeket én csinálom.

Van itt olyan anya, aki többnyire egyedül látja el a gyerekeket? Zavar titeket? Természetes? Van más segítségetek vagy egyedül vagytok ezzel a hétköznapokban?

2020. jún. 11. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10, Kedves tőled, nem bántottál meg, csak azt hittem hogy tévképzeteid vannak, de ezekszerint nincsenek. Én magam egyszerű dolgozó vagyok, de úgy alakult az életem hogy ennekellenére sok felsővezetőt ismerek. És én is tudom hogy épp ugyanúgy alig vannak otthon, mint az egyszerűbb emberek. Sose értettem miért hiszi barki azt hogy egy multi vezetője, vagy egy takarítónő nem dolgozik sokat. Aki ezt hiszi az csak irigykedik, mindenre és mindenkire

Kérdező bocs hogy offoltam 🙊

2020. jún. 12. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Csatlakoznek a 7-hez.

Es ez miatt abrandultam ki belole.

2020. jún. 12. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk nincs így,nyilván amikor a férjem dolgozik én cisnálom ezeket. De engem nagyon-nagyon zavarva,ha nem tudnék mondjuk 1 órát futni este,mert a férjem képtelen/ nem hajlandó tisztába tenni a gyereket ha becsinál közben .

Mondjuk neki teljesen természetes,hogy ő is megtanulta ezeket és el tudja látni a gyereket . Nem kívánok ilyet,de mit tesznek az ilyen családokban,ha mondjuk bármilyen gondod van ,begyullad a vakbeled,és 3-4-5 napig nem vagy otthon,akkor addig nem eszik ,fürdik a gyerek ?

Szerintem nem egy normális dolog,ha az apa nem tud/akar a gyerekével foglalkozni .

2020. jún. 14. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Én..Sokat dolgozik ,segítség 0 így teljes mértékben én látom el 2 éve.
2020. jún. 17. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:

13

Nálunk bár sokszor nincs itthon az apjuk, képes pelenkát cserélni ha épp idehaza van és mondjuk ő vitte ki őket játszótérre, vagy itthon nem érek rá én,nem vagyok otthon vagy akármi.Táppénzre gyerekek mellé ő is eljöhet ha mondjuk be kell feküdnöm kórházba műtétre.Volt már így, nem haltak éhen a gyerekek,sőt fürdetni is tudja őket.:D.Tud főzni,mosni,takarítani és épp úgy ellátja a gyerekeket amikor itthon van mint én.Nem tudom hányadik válaszoló voltam:)

2020. jún. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!