Szóvá tetted volna ezt, vagy hagytad volna a gyerekeket?
Hát szerintem kicsit túlreagáltad,főleg ha ritkán mentek,én ráhagytam volna a gyerekekre.
Másrészről,abban igazuk volt,hogy más házában te nem mondhatod meg milyen rendszer van .. Ha nem tetszik,ne menj oda,vagy ne vidd oda a gyerekedet,de beleszólni tényleg nem kell,ők mit engednek meg a sajátjuknak,meg mit nem .
Alighanem a feleségemmel keményen összevesztem volna, ha bunkónak nevez emiatt.
A gyerekeket illetően: csak a magaméra szóltam volna rá, de őrá keményen. Pl. megmondtam volna, hogy kimegyünk (ő és én) a kertbe játszani. A másik gyerek azt csinál, amit a balf..sz szülei hagynak, de az én gyerekemből nem fog senki agyhalott zombit csinálni.
"Ebédnél meg kinn ettünk volna az etkezőben, jött is a lányom, de be lettek küldve a szobába, hogy egyenek bent tvzzenek"
Itt konkrétan megmondtam volna, hogy az ÉN gyerekem VELEM EGYÜTT eszik. Nem egy háziállat, amelyiket kiküldünk a terített asztal mellől, hanem családtag. Babakora óta természetes mindegyik gyerekünknek (és összes rokon gyereknek is), hogy együtt étkezik a családjával.
Ebéd után pedig mentem volna a magam gyerekével játszótérre, és csöppet se izgatott volna, hogy Böszméék mit szólnak rá.
Szóval én felvállaltam volna, hogy a hátam mögött utálkoznak rám, de a magam gyerekét én irányítom akkor is, ha nem otthon vagyunk. És az se érdekelt volna, ha a feleségem pattog emiatt.
Te milyen töketlen vagy, tudod-e?!
Tudod ki hagyta volna, hogy beleszóljanak abba, amit a gyerekemnek mondok!
Máséra nem szólhatsz rá, el se veheted a tableted, de a te gyereked a te gyereked más házában is.
Pl: Ha azt mondom kint eszünk, akkor kint eszünk. Mehet a másik gyerek egyedül.
Az teljesen más téma, ha nélkülem van a gyerek másnál, pl: a nagyinál. Akkor nem dohogok, max. nem bízom rá olyan gyakran, ha nem egyeunek a nevelési elveink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!