Most hogy az óvodák bezártak, ki mivel foglalja le a gyerekeket hónapokig?
Állatkert meg egyéb szabadtéri kirándulás szerintem még most is mehet néha, amíg nincs teljes karantén.
Otthon akadálypálya építése- székekkel, alagúttal, párnákkal. Táncolni, zenére tornázni nagyon szeret.
Kreatívkodunk-ajtó, ablakdísz készítése bármi amivel vágást, hajtást stb gyakorolja, és alkot, fest.-neten renegeteg ötlet van
Megtanulunk cipőt kötni.
Minden nap csinálunk pár feladatot, az ilyen ovis munkafüzetben.
Sütünk, főzünk együtt.
Társasozunk, kártyázunk,játszunk együtt.
Itthoni mozi-mese vagy diafilm, sötét és popcorn
Egyenlőre ennyi, aztán majd meglátjuk miesz, meddig lesz.
A legszimpatikusabb a 4-es, mert dolgozni is kellene valahogy mellette, de azért pár új társassal és diavetítővel készülök.
A levegőzést nem tudom, hogy hogy oldjuk meg. Tele lesz a park, játszótér, vezetni pedig nem tudok, hogy messzire menjünk.
Őszintén? Ma az apja összerakja a trambulint, és mivel imád kinn lenni, valoszínű a napjai nagy részét kinn fogja tölteni ugrálva. A többit benn játszik az öccsével, meg velem.
Nem foglalkoztatom egész nap, le tudja kötni magát, ha meg játszunk, akkor kártya, tarsas es rajzolás. Amugy rengeteget segít a házimunkában, bepakolja a mosogépet, a mosogatogépet, összeszedi a játékokat, porszívozik, mindezt kérés nélkül, szóval nagy segítség. Szeret főzni tanulni. Egyedül a barátait hiányolja, és az uszást, mert az uszodát is bezárták.
Kedves kérdező. Játszik bent, meg attól ki lehet menni a szabadba, csak a másokkal való érintkezést kerülni kell.
Meg amikor hetekig hideg van télen, mínuszok röpködnek, az óvodába akkor se mennek ki, benti elfoglaltság van, akkor sem megy az ember játszótérre, állatkertbe, szóval ahogy télen, úgy ebben a pár hétben is meg lehet oldani a bent játszást, elfoglaltságot, meg azért ki is lehet ám menni.
Kertes házban lakunk. Szóval sokat lesz kint (ha az időjárás engedi)
Egyébként kénytelen lesz elfoglalni magát, mert én veszélyeztetett terhes vok ikrekkel a 32 hétben. Feküdnöm kellene egész nap.
Van sok játéka, tudunk rajzolni....
Nincs jobb ötletem. A mozgásos játékok, birkózás bújócska marad délutánra ha az apja hazaér.
Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!